coach image coach image

Heippa, olen Marja,
Cambridge Valmentajasi

Marja Juntunen

044 567 2953

marja.juntunen@cambridgeohjelma.fi

Laihduttamo Oulu

Pakkahuoneenkatu 10, 90100

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Expert -valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei, olen Marja, päätoiminen laihdutusvalmentaja Oulun Laihduttamolta.

Tärkeintä on tietää, että Cambridge Ohjelma on laihdutusohjelma, joka oikeasti toimii. 

Ohjelma tuo valinnan vapauden sekä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen laihtumisen. Olen valmentajanasi tukenasi koko painon pudotuksen ajan ja autan Sinut elämäsi kuntoon! 
Uskon, että ihminen pystyy melkeinpä mihin tahansa, kun uskoo itseensä ja omiin kykyihinsä.

Tahdon, että tiedät, että olen niin innoissani Cambridge Ohjelmasta, että teen sitä päätyökseni. Olen valmentanut etelässä vuodesta 2013 lähtien ja vuoden 2021 alussa palasin Pohjoiseen kotiseudulleni. Valmennustyö on pysynyt sydämen asiana. Laihdutettuja asiakkaiden kiloja onkin kertynyt jo yli 4000 kg! Kokemusta on yli 500:sta asiakassuhteesta. 

On mahtavaa, että saan tehdä työtä mitä rakastan ja olla osana ihmisten elämänlaadun parantamisessa.

Valmentajana asiakkaani kuvaavat minua positiiviseksi, tukevaksi, mutta myös napakaksi. Voit myös lukea onnistumistarinoista asiakaskokemuksia. Tarinoista erityisen ihanan tekee se, että suurin osa asiakkaista on edelleen tavoitepainoissaan ja käyvät live- tai etävalmennuksessa edelleen. Se mitä haen asiakkailleni, on pysyvää elämänmuutosta.

Lähde sinäkin saavuttamaan tavoitteesi kanssani! 


Päätoimipisteeni sijaitsee Oulun Laihduttamolla osoitteessa Pakkahuoneenkatu 10.

Laihduttamolta löydät minut arkipäivisin.

Lisäksi toimin myös Kellossa Nikintie 1:ssä Liikuntakeskus Coren sivuosassa. Ilmaista parkkitilaa on hyvin tarjolla.

Kerran kuukaudessa käyn Porvoossa valmentamassa Kymppihoitolassa osoitteessa Rihkamakatu 10.

Lisäksi teen paljon etävalmennuksia, jotka toimivat todella hyvin Teamsin avulla! 

Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen.

Vi lyckades!


before
after

Eva Holm

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin työstänyt sitä jo vuoden ja ajatellut että jotain pitäisi tehdä. Olin yrittänyt lisätä liikkumista,…"

Läs mer
before
after

Anna-Maria Kraufvelin

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Hyvä ystävä oli aloittamassa laihdutuksen Cambridge Ohjelmalla ja heräsi kiinnostus mennä mukaan kun olisi tuki…"

Läs mer
before
after

Heidi Hiltunen

"Laihdututin vuonna 2015 ja olen nyt vuonna 2017 edelleen tavoitepainossani. Aloitin Cambridge Ohjelman 5 kuukautta sitten ja tulosta näkyy! Kolmen…"

Läs mer
before
after

Vesa Siren

"Laihduttaminen tuli minulle ajankohtaiseksi kakkostyypin diabeteksen myötä. Diabeteksen totemiasen jälkeen oli pakko lopettaa sokerin nauttiminen mikä merkitsi juomien vaihtumista light…"

Läs mer
before
after

Sari Silander

"Milloin laihdutit? 06-12/17 Kuinka paljon laihdutit? 9kg Miten hallitset painoasi ? Järkevällä ruokarytmillä ja annoskoolla sekä ”kunnon ruualla” eli itse…"

Läs mer
before
after

Outi Strengell-Hytönen

"Miten päätin lopettaa laihduttamisen. Olen lukenut monta erilaista tarinaa laihduttamisesta ja vuosien varrella itsekin kokeillut lukemattomia eri tapoja tehdä sitä."

Läs mer
before
after

Monica Lehvonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Oma hyvinvointi. Kovat kivut joka päivä. Jouduin syömään paljon vahvoja särkylääkkeitä jotta pystyin olemaan töissä.Vaatteet…"

Läs mer
before
after

Kristian Aho

"Oman äidin laihdutus sai aloittamaan itsekin laihdutuksen ja kun näki että laihdutustapa toimii hyvin. Tämä oli myös helpompaa kuin odotin."

Läs mer
before
after

Anne Sipinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?”Huono ja tunkkainen olo. Paino vain nousi vaikka liikuin ja urheilin… ja söin! Järkytys vaaálla joka…"

Läs mer
before
after

Maria Kuutschin

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? ”Huonovointisuus, jonka aiheutti se ettei vaatteet mahtuneet. Lisäksi väsymys, turvotus, huono uni, liikunnasta huolimatta siis.”Millaisena koit…"

Läs mer
before
after

Ulla Kyytsönen

"Vyötäröltä Ullalta on lähtenyt mahtavat 14 cm. Kolesteroli on tippunut yli 6:sta 3,9:ään ja verenpaineet ovat tippuneet todella hyvin, minkä…"

Läs mer
before
after

Pirjo Ouanoughi

"”Onnistuin Cambridge-ohjelman avulla” oli lause joka osui silmiini tämän vuoden tammikuussa. Tämä lause jäi itsepintaisesti soimaan mielessäni. En ollut kuullutkaan…"

Läs mer
before
after

Pia Havukainen

"Miten hallitset painoasi? Paino pysyy hallussa tietoisilla ruokavalinnoilla: terveelliset ateriat välipaloja unohtamatta, niin pysyy ruokailuvälit sopivina. Pyrin hyötyliikuntaan aina kun…"

Läs mer
before
after

Pia Aulén

"Jatkuva huono ja ahdistava olo saivat minut aloittamaan laihdutuksen. Vaatteet kiristivät, ja tuntui siltä ettei jaksa tehdä eikä mennä mihinkään.”…"

Läs mer
before
after

Maaret Aho

"Minulla oli ollut jo pitkään ajatuksena laihduttaa eikä alkuun löytynyt oikeaa tapaa, koska en kestä mitään dieettejä, missä on nälkä…"

Läs mer
before
after

Jussi Silander

"Laihdutin Cambridge Ohjelmalla 17 kiloa 4,5 kuukaudessa. Vyötäröltä on lähtenyt 20 senttiä! Vielä on tiputettavaa muutama kilo. Koin Cambridge Ohjelmalla…"

Läs mer