Vi lyckades!

Eva Holm

Namn: Eva Holm

Startvikt: 84kg

Nuvarande vikt: 78kg

Supporter: Marja Nissinaho

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Olin työstänyt sitä jo vuoden ja ajatellut että jotain pitäisi tehdä. Olin yrittänyt lisätä liikkumista, jumppaa jne. mutta se ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta muuten kun että kunto vähän nousi, kiloja ei valitettavasti lähtenyt! Koin liikkumisen myös vähän raskaaksi liikakilojen takia. Toinen ratkaiseva asia oli se että oli vaikeata löytää hyvännäköisiä ja istuvia vaatteita! Ratkaiseva seikka oli kuitenkin se että läheinen ystävä oli onnistunut niin hyvin tämän ohjelman avulla laihduttamaan, ja on myös onnistunut pysymään tavoitepainossaan.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Se oli erittäin positiivinen yllätys! Meni niin paljon paremmin ja nopeammin kuin ikinä olisin uskonut. Kolmessa kuukaudessa pääsin tavoitepainoon! Erittäin pirteä ja kannustava valmentaja oli suurena apuna tässä prosessissa myös. Häneltä sain mm. hyviä vinkkejä aterioiden suunnitteluun!

Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
Olen laihduttanut aikaisemmin muutaman kerran mutta tämä oli kyllä kaikista helpoin laihdutus.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Olen paljon pirteämpi nyt ja jaksan liikkua ihan eri tavalla kuin ennen. Olen myös ihan varma että terveyden kannalta tämä oli pelkkää plussaa.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Koko olemus on uusi ja erilainen. Saan kehuja lähes päivittäin uudesta pirteästä olemuksestani. Vaatteita on taas kiva ostaa kun ne istuvat niin paljon paremmin nyt. Olen myös oppinut syömään paremmin ja terveellisemmin sekä pitää kiinni aterioiden määrästä ja laadusta.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
En todellakaan osannut odottaa niin hyviä tuloksia niin lyhyessä ajassa. Kuitenkin olo oli hyvä koko ajan, eikä tarvinnut olla nälässä milloinkaan!

Suosittelen lämpimästi kaikille jotka harkitsevat laihdutusta tätä ohjelmaa sekä valmentajaani Marja Juntusta!

Tillbaka