Vi lyckades!

Anna-Maria Kraufvelin

Namn: Anna-Maria Kraufvelin

Startvikt: 102kg

Nuvarande vikt: 84kg

Supporter: Marja Nissinaho

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Hyvä ystävä oli aloittamassa laihdutuksen Cambridge Ohjelmalla ja heräsi kiinnostus mennä mukaan kun olisi tuki saatavilla.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Yllätävän helppona, vaikka ensimmäiset päivät oli hankalia ja mutkia matkan aikana riitti, mutta onneksi tahdonvoima riitti. Auttoi paljon kun laihduttiin ryhmänä niin vertaistukea oli koko matkan ajan ja sai voimaa siitä kun halusi näyttää että kyllä minä osaan.

Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
Olen yrittänyt mutta louvutin aina muutaman päivän jälkeen. Nyt oli vertaistukea sekä valmennus.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Jaksaa paljon paremmin. Ennen halusin vain mennä lepämään työnpäivän jälkeen kun olin ihan loppu. Nyt jaksaa vaikka mitä sekä töissä että kotona.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Kaikin puolin parempaa; jaksaa paremmin touhuta myös poikani kanssa työpäivän jälkeen ja olen paljon paremmalla tuulella.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
Kun söi paremmin niin loppui se inhottava väsymys joka on vaivannut minua jo monta vuotta ja se yllätti positiivisesti ja se että paino lähti putoamaan niin hyvin.

Cambridge ohjelman avulla onnistuin vihdoinkin. Nyt tuntuu siltä että olen löytänyt sen oikean tavan syödä ja hallita omaa painoa ja hyvinvointia. Onneksi oli ystäviä mukana matkan aikana, jotka kannusti minua ja kävi läpi tämän prosessin minun kanssani. Jostain löytyy kyllä aina sitä tahdonvoimaa jos oikeasti haluaa jotakin.

Anna-Maria on hallinnut painoaan jo vuodesta 2019

Tillbaka