Vi lyckades!

Anne Latva

Namn: Anne Latva

Startvikt: 69kg

Nuvarande vikt: 59kg

Supporter: Marja Nissinaho

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Vaatteet alkoivat käydä pieneksi ja mieli kiukkuiseksi. Helena Ahti -Hallbergin lehtijutun myötä innostuin lukemaan Cambridgen onnistumistarinoita enemmänkin. Kaupunkireissulla sitten päädyin Laihduttamon ovelle. Laihduttamon viihtyisässä miljöössä paikalla ollut Marja-valmentaja kertoi kivasti ja asiantuntevasti Campridge-ohjelmasta. Päätin heti, että tätä haluan kokeilla.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Laihduttaminen oli helppoa kun oli selkeät ohjeet, maukkaat ruoat ja mukavat valmentajatapaamiset.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Monenlaista on tullut kokeiltua mutta vasta Cambridge-ohjelma toi tuloksia. Kun on sparraaja mukana laihdutuksessa, ei tule lipsumisia ja on kiva yhdessä seurata edistymistä ja suunnitella tulevaa.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

On tullut iso annos hyvää oloa, liikkuminen on mukavampaa ja olo on energisempi.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Kun mieli on tyytyväisempi, on elämäkin mukavampaa. Peili on nykyisin ihan hyvä kaveri. Vaateostoksilla voi katsoa mikä vaate on kiva, eikä niin että mahtuisiko tuohon vaatteeseen. Suhtautuminen ruokaan on vähän toisenlainen. Haluaa syödä terveellisesti, sopivan määrän hyvää ruokaa. Ei tule syötyä liikaa.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllättävää oli kuinka nopeasti tulokset alkoivat näkyä. Ei ehtinyt ajatella, ettei tämä kuitenkaan toimi. Tämä on yksi Cambridgen hienoista puolista, joka innostaa jatkamaan.

Hauskana yksittäisenä asiana huomasin, että asioihin on helpompi keskittyä ja rauhoittua. Kahvikupinkin voi nauttia rauhassa ilman että mieli hamuaa koko ajan jotain hyvää syötävää.

Tillbaka