Vi lyckades!

Anne Sipinen

Namn: Anne Sipinen

Startvikt: 63kg

Nuvarande vikt: 11kg

Supporter: Marja Juntunen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
”Huono ja tunkkainen olo. Paino vain nousi vaikka liikuin ja urheilin… ja söin! Järkytys vaaálla joka kerta kun kävin. Aina vaan kilo lisää.”

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
”Loistava tapa päästä terveelliseen ruolailumoodiin. Turha on jäänyt ja tilalle on tullut terveelliset vaihtoehdot.”

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
”Kaikki vanhat lempivaatteet mahtuu taas. En menekkään vaatekauppaan. Rahat säästyi Kroatian matkaan. Vanha harrastus baletti tuli takaisin. Jaksan ja olen pirteä. Itsetunto nousi 100% kun 8 kilon rasvakelluke on poissa. Uskomatonta, mutta niin turhamainen olen. Vaikuttaa koko elämään kun painoa ei ole se minkä tuntee omakseen.”

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
”Olen iloisempi ja energisempi. Ajattelen asioita pilke silmäkulmassa. En tuskaile aamuisin kun en saakkaan housun vetoketjua kiinni vaan sujautan lempi farkkuni kepeästi päälle. Joulu koko ajan!”

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
”Kyllä. Olin hyvin skeptinen tullessani eka tapaamiseen. En osannut odottaa että sain painoni kuriin näin helposti. Ei poppakeinoa. Uskomatonta oli se, että kun tein mitä valmentaja neuvoi paino alkoi tippumaan. Ja syömällä!!!”

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi: ”Kaikki epäonnistuneita nälkäkuureja!”

”Valmentajani Marja Juntunen on huippu. Koko matkan ajan kannustava ja opastava. Uusia ideoita ja makuja. Koska olen vegaani, haaste oli myös hänelle suuri. Olen hänelle ison kiitoksen velkaa! Kiitos, kiitos sain ilon ja valon elämääni. Iloitsen siitä satasella!”

Tillbaka