before
after

Sanna Otranen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Hakeuduin mukaan 10-pois ohjelmaan tilanteessa, missä olin hyvin kiireisessä elämäntilanteessani yrittänyt jo itse monenlaisia painonpudotuksen…"

Lue lisää
before
after

Ulla Vornanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen kokeillut useita eri laihdutusmenetelmiä. Sain painoni putoamaan, mutta kilot tulivat aina takaisin. Viime kesän…"

Lue lisää
before
after

Jaana Vainikainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Voitin Facebookissa tämän lyhytohjelman 4 viikkoa. Ja heittäydyin mukaan 100%.Ylipainoa kertynyt vuosien varrella ja polvissa…"

Lue lisää
before
after

Sari Sulkupuro

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? en ollut tyytyväinen peilikuvaani. Mikään vaate ei näyttänyt hyvältä päällä ja tuntui että kaupasta ei…"

Lue lisää
before
after

Seija Eklund

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Ennen kaikkea ylävartalon rasva, joka on haitallista terveyden ja jopa hengittämisen kannalta. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Manta Suutari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaapissa kutistuneet vaatteet ja se, ettei ollut hyvä olla. Olotila oli  nuupahtanut ja väsähtänyt. Millaisena…"

Lue lisää
before
after

Anne Latva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaatteet alkoivat käydä pieneksi ja mieli kiukkuiseksi. Helena Ahti -Hallbergin lehtijutun myötä innostuin lukemaan Cambridgen…"

Lue lisää
before
after

Sanna Säilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tammikuussa 2022 sain ortopedilta polvileikkaustuomion. Se laittoi liikkeelle ajatuksen, että jotain on tehtävä. Mietin, mikä…"

Lue lisää
before
after

Minna Pyykölä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kun aloitin edellisen -40kg painon pudotuksen jälkeen uudelleen minut sai takaisin ohjelmaan vähitellen takaisin hiipineet…"

Lue lisää
before
after

Virpi Piippo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Maha pömpötti ja vaatteet eivät mahtuneet päälle. Väsytti ja masensi kun en saanut mitään aikaan…"

Lue lisää
before
after

Eila Toivanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Peilikuvan näkeminen ja kengännauhojen solmimisen vaikeus. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Ensimmäiset kaksi viikkoa oli vaikeimmat ja sen…"

Lue lisää
before
after

Henna Wessman

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tuttavan kommentti: ”oletko nielaissut jalkapallon?” Minulla on 6-vuotias tytär, jonka perässä en meinannut pysyä. Liikkuminen…"

Lue lisää