before
after

Tuomo Tapanila

"Viime vuonna päätin, että nyt riittää toisten oravajuokut.Yli 25 vuotta olen ollut yrittäjä, mutta 2010 melkein lopetin sen ja menin…"

Lue lisää
before
after

Mari Syväkoski

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyytymättömyys omaan ulkonäköön, kiristävät vaatteet. Puntarin lukema järkytti, kuinka paljon vuosien aikana kiloja oli kertynyt."

Lue lisää
before
after

Jarmo Torri

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Oma terveys. Uniapnea, verenpaine ja 2 tyypin diabetes vaivasi. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Sain…"

Lue lisää
before
after

Jaana Jokitalo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin itselleni paremman olon ja terveyden paremmaksi. Halusin hallinnan itselleni omasta hyvinvoinnista ja elämän hallintaa…"

Lue lisää
before
after

Mikko Manninen

"Minun tarinani Lähtötilanne oli se, että pahan olon tuntemukset saivat minut haluamaan laihtumista. Isokokoisten vaatteiden metsästys nosti karvani pystyyn, omaan…"

Lue lisää
before
after

Harri Väisänen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Uniapnea, polvi särky, kömpelyys ja väsymys. kaikki on helpottanu ja urakka jatkuu… Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Janne Juvonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Laihdutuksen aloittamiseen oli monia syitä. Miksi juuri nyt? Eräs asiakkaani oli käynyt valmentajan luona ennen…"

Lue lisää

Jaakob Ehre

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Iän myötä vaatteet olivat alkaneet kiristää ja olo olla voimaton ja pullea. Terveysongelmia oli myös…"

Lue lisää
before
after

Kaisa Kopsa

"Olen taistellut painoni kanssa suurimman osan elämästäni vaikka olen harrastanut liikuntaakin. En nuorempana ymmärtänyt, että ruokavalio on tärkeämpi kuin liikkuminen…"

Lue lisää
before
after

Kirsti Ahonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olo oli kaikkinensa huono. Sokerit oli koholla. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge ohjelmalla laihduttaminen on…"

Lue lisää
before
after

Susanna Tromp

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Huomasin, että paino vain pikku hiljaa hivuttautuu ylospäin ja halusin kuitenkin pysyä omassa hyvänolon painossa. …"

Lue lisää
before
after

Annukka Salmela

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Suvussa (ja myös minun vanhemmillani) on sukurasitteena elintasosairauksia esim. sokeritautia, verenpainetautia ja sepelvaltimotautia, joten näitä…"

Lue lisää