before
after

Outi Kalliokoski

"Vuosia sain itseni pidettyä tiukalla kuurilla normaalipainossa. Olen lopettanut herkkujen syönnin vuonna 1986 ja en niitä vieläkään syö. Kahdeksan vuotta…"

Lue lisää
before
after

Viktoria Forsberg

"Korona-aikana oli yhtäkkiä tullut 10 kg ekstraa ja kiireisenä toimitusjohtajana en ehtinyt tai jaksanut itse miettiä, että miten saisin niitä…"

Lue lisää
before
after

Satu Granholm

"Oli väsynyt ja raskas olo. Paino oli pikkuhiljaa noussut ja oli itsekseen vaikea alkaa tekemään muutoksia ruokailuun. Tarvitsin selkeää suunnitelmaa,…"

Lue lisää
before
after

Sari Markkula

"Vuonna 2019 minulla dignosoitiin diabetes. Ylipainoa oli kovasti ja tunsin, että jotakin pitäisi tehdä. Kenkien solmiminen oli iso työ ja…"

Lue lisää
before
after

Anna-Mari Matokangas

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyytymättömyys omaan ulkonäköön, väsymys sekä liikkumisen vaikeus ja sen tuomat säryt. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Lue lisää
before
after

Ville Vatanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Terveydelliset seikat. Olen laihduttanut elämäni aikana nyt neljä kertaa. Tämä viimeisin oli kilomääräisesti suurin…"

Lue lisää
before
after

Erkki Löf

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaimo tahtoi mukaan. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi…"

Lue lisää
before
after

Anssi Rumpunen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Kenkän nauhojen sitominen hengästymättä Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    Helppo Jos olet laihdutttanu aikaisemmin,…"

Lue lisää
before
after

Sirpa Mönkkönen Valmentaja Jonna Hakola

"Vaateet rupes olemaan tiukkoja, mikään ei enää näyttänyt hyvälle päällä ,kävely oli raskasta, oli verenpainetta. Ja ajattelin että kohta on…"

Lue lisää
before
after

Heli Soininen – Valmentaja Jonna Hakola

"Peilikuva ja niin moni vaate joka ei enää mahtunutkaan päälle. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppoa laihdutusta ilman tarvittavien ruoka-aineiden miettimistä…"

Lue lisää
before
after

Sirpa Junnilainen – Valmentaja Jonna Hakola

"Olin jo pitkään miettinyt, että pitäisi ja pitäisi aloittaa..oli niin turvonnut ja aina väsynyt-olo. Näin lehdessä juttua Cambridge -ohjelmasta ja…"

Lue lisää
before
after

Tiia Reis – Valmentaja Jonna Hakola

"Minulla ei koskaan ole ollut ulkonäön suhteen ongelmia, olen ollut sinut itseni kanssa. Terveyden säilyttämisen takia halusin aloittaa painonpudotuksen Millaisena…"

Lue lisää