before
after

Outi Kalliokoski

"Vuosia sain itseni pidettyä tiukalla kuurilla normaalipainossa. Olen lopettanut herkkujen syönnin vuonna 1986 ja en niitä vieläkään syö. Kahdeksan vuotta…"

Läs mer
before
after

Viktoria Forsberg

"Korona-aikana oli yhtäkkiä tullut 10 kg ekstraa ja kiireisenä toimitusjohtajana en ehtinyt tai jaksanut itse miettiä, että miten saisin niitä…"

Läs mer
before
after

Satu Granholm

"Oli väsynyt ja raskas olo. Paino oli pikkuhiljaa noussut ja oli itsekseen vaikea alkaa tekemään muutoksia ruokailuun. Tarvitsin selkeää suunnitelmaa,…"

Läs mer
before
after

Sari Markkula

"Vuonna 2019 minulla dignosoitiin diabetes. Ylipainoa oli kovasti ja tunsin, että jotakin pitäisi tehdä. Kenkien solmiminen oli iso työ ja…"

Läs mer
before
after

Anna-Mari Matokangas

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyytymättömyys omaan ulkonäköön, väsymys sekä liikkumisen vaikeus ja sen tuomat säryt. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Läs mer
before
after

Ville Vatanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Terveydelliset seikat. Olen laihduttanut elämäni aikana nyt neljä kertaa. Tämä viimeisin oli kilomääräisesti suurin…"

Läs mer
before
after

Erkki Löf

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaimo tahtoi mukaan. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi…"

Läs mer
before
after

Anssi Rumpunen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Kenkän nauhojen sitominen hengästymättä Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    Helppo Jos olet laihdutttanu aikaisemmin,…"

Läs mer
before
after

Sirpa Aliisa Mönkkönen

"Vaateet rupes olemaan tiukkoja, mikään ei enää näyttänyt hyvälle päällä ,kävely oli raskasta, oli verenpainetta. Ja ajattelin että kohta on…"

Läs mer
before
after

Heli Soininen

"Peilikuva ja niin moni vaate joka ei enää mahtunutkaan päälle. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppoa laihdutusta ilman tarvittavien ruoka-aineiden miettimistä…"

Läs mer
before
after

Sirpa Junnilainen

"Olin jo pitkään miettinyt, että pitäisi ja pitäisi aloittaa..oli niin turvonnut ja aina väsynyt-olo. Näin lehdessä juttua Cambridge -ohjelmasta ja…"

Läs mer
before
after

Tiia Reis

"Minulla ei koskaan ole ollut ulkonäön suhteen ongelmia, olen ollut sinut itseni kanssa. Terveyden säilyttämisen takia halusin aloittaa painonpudotuksen Millaisena…"

Läs mer