coach image coach image

Heippa, olen Venla,
Cambridge Valmentajasi

Venla Perkiökangas

050-545 4404

venla.perkiokangas@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

10 Pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen Venla, kannustava ja helposti lähestyttävä Cambridge valmentaja Espoossa. Ammatiltani olen terveydenhoitaja ja minulla on vuosien työkokemus nimenomaan terveysneuvonnasta ja elämäntapaohjauksista. 

Lasten saamisen myötä oma painoni oli päässyt jämähtämään turhan suureksi enkä tuntenut oloani mukavaksi. Onnistuin pääsemään tavoitepainooni Cambridgen One 2 Onen dieetin avulla enkä voisi olla tyytyväisempi! Itse asiassa huomasin konseptin olevan niin mukava, turvallinen ja varma tapa laihtua, että päätin lähteä mukaan auttamaan muita pääsemään omiin tavoitteisiinsa. Tuntuu hyvältä voida rehellisesti sanoa, että tämä on se joka toimii! 

Itselleni on tärkeää, että ohjelma perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin, eli tutkittuun tietoon. Erityisen iloinen olen siitä, että laihduttaja saa tarvitsemansa tuen säännöllisissä tapaamisissa. En jätä sinua yksin kamppailemaan!  

Onko omana tavoitteenasi parantaa terveyttäsi painonpudotuksella? Tai ehkäpä haluat vihdoin mahtua niihin kaapin perällä oleviin ”tavoitefarkkuihin”? Autan mielelläni sinuakin onnistumaan. Lähdetään yhdessä toteuttamaan muutos juuri sinua varten. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja varata aika tai laittaa viestiä minulle. 😊 

14.2 alkaen otan asiakkaita vastaan omassa viihtyisässä toimistotilassani Tapiolan Oravannahkatorilla myös arkisin! Katso ajanvarauskalenterista itsellesi sopiva aika.

Nähdään!