coach image coach image

Heippa, olen Venla,
Cambridge Neuvojasi

Venla Perkiökangas

050-545 4404

venla.perkiokangas@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Koulutustaso

Sertifioitu Neuvoja

Älä odota, aloita tänään

Olen Venla, kannustava ja helposti lähestyttävä Cambridge neuvoja Espoossa. Ammatiltani olen terveydenhoitaja ja minulla on vuosien työkokemus nimenomaan terveysneuvonnasta ja elämäntapaohjauksista.

Lasten saamisen myötä oma painoni oli päässyt jämähtämään turhan suureksi enkä tuntenut oloani mukavaksi. Onnistuin pääsemään tavoitepainooni Cambridgen One 2 Onen dietin avulla enkä voisi olla tyytyväisempi! Itse asiassa huomasin konseptin olevan niin mukava, turvallinen ja varma tapa laihtua, että päätin lähteä mukaan auttamaan muita pääsemään omiin tavoitteisiinsa. Tuntuu hyvältä voida rehellisesti sanoa, että tämä on se joka toimii!

Itselleni on tärkeää, että ohjelma perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin, eli tutkittuun tietoon. Huolella kehitettyjä tuotteita löytyy moneen makuun ja erityisen iloinen olen siitä, että laihduttaja saa tarvitsemansa tuen säännöllisissä tapaamisissa. En jätä sinua yksin kamppailemaan! 

Onko omana tavoitteenasi parantaa terveyttäsi painonpudotuksella? Tai ehkäpä haluat vihdoin mahtua niihin kaapin perällä oleviin ”tavoitefarkkuihin”? Autan mielelläni sinuakin onnistumaan. Lähdetään yhdessä toteuttamaan muutos juuri sinua varten. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja laittaa viestiä minulle. 😊

Toistaiseksi otan asiakkaita vastaan lauantaisin Tapiolan toimistolla osoitteessa Menninkäisentie 5 A, myös etämahdollisuus sovitusti iltaisin. 

Nähdään!