coach image coach image

Heippa, olen Venla,
Cambridge Valmentajasi

Venla Perkiökangas

050-545 4404

venla.perkiokangas@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

10 Pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen kannustava, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen Cambridge valmentaja Espoossa. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja minulla on vuosien työkokemus nimenomaan terveysneuvonnasta ja elämäntapaohjauksista. Cambridge valmentajana olen toiminut vuodesta 2021 lähtien. Viihtyisä toimitilani sijaitsee Tapiolassa Oravannahkatorilla josta löytyy parkkipaikkoja ja julkisilla liikennevälineillä on myös helppo saapua paikalle. Valmennan myös etänä.

Olen itsekin onnistunut pääsemään tavoitepainooni Cambridgen One 2 Onen dieetin avulla, joten voin rehellisesti sanoa, että tämä on se joka toimii!

Itselleni on tärkeää, että ohjelma perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin eli tutkittuun tietoon. Jo laihdutuksen aikana harjoitellaan syömään oikein, mikä auttaa myöhemmin painonhallinnassa. Erityisen iloinen olen siitä, että laihduttaja saa tarvitsemansa tuen säännöllisissä tapaamisissa.

Onpa omana tavoitteenasi parantaa terveyttäsi painonpudotuksella tai mahtua vihdoin niihin kaapin perällä oleviin ”tavoitefarkkuihin”, autan mielelläni sinuakin onnistumaan. Lähdetään yhdessä toteuttamaan muutos juuri sinua varten. Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja ottaa yhteyttä. 😊

Jos haluat kuulla lisää, yhteystietoni löytyvät kuvani vierestä. Voit myös varata ajanvarauskalenteristani ilmaisen tutustumiskäynnin joko etänä tai paikan päällä toimitilallani. Jos olet jo tehnyt päätöksen aloittamisesta, voit varata suoraan aloitusajan “Aloitus: 45 min”.

I also coach in English.

Toivottavasti nähdään pian!

Ystävällisesti, Venla