coach image coach image

Heippa, olen Sanna,
Cambridge Valmentajasi

Sanna Tervonen

040-721 3772

sanna.tervonen@cambridgeohjelma.fi

Haukipudas

Nikintie 1, Kello

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Expert Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei,

Teen yksilö-, ryhmä ja etävalmennusta Kellossa, Haukiputaalla. Olen tehnyt valmennustyötä joulukuusta 2015 asti. 

Toimipisteeni sijaitsee Kellossa Nikintie 1:ssä Liikuntakeskus Coren kanssa samassa rakennuksessa. Toimitilani edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja sinne on helppo tulla sekä Oulun ja Iin suunnasta.

Omaa laihdutustaustaa on useammaltakin yrityskerralta. Olen harjoitellut sekä laihduttamista että painonhallintaa. Olen kokeillut laihduttamista Painonvartijoissa ja ruokavaliolla ennen Cambridgeä. Cambridgestä löysin itselleni sopivan tavan laihtua ja hallita painoa. Olen korkeimmillani painanut reilusti yli 90kg (painavimmillaan ei haluttanut käydä puntarilla). Tästä lukemasta olen laihduttanut pois n. 30 kg.  Tätä painoa olen hallinnut vuodesta 2015 asti.

Valmennan laihduttajia Ohjelmamme mukaan yksilöllisesti. Räätälöin sinulle sopivan ravinto-ohjelman sekä seuraan painonhallintaasi laihdutuksen jälkeen. Asiakkaiden kanssa olen tehnyt niin suuria kuin pieniäkin laihdutuksia. On etuoikeus tehdä valmentajan työtä ja päästä nauttimaan asiakkaiden onnistumisista ja oivalluksista laihduttamisen myötä.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla vuosittain ja seuraamalla ajankohtaista keskusteua ravinnosta. Valmennan yksilöasiakkaita, pareja sekä pienryhmiä. Kokoa mieleisesi porukka ja aloita laihdutus.

Valmennukset ja tuoteostot vain ajanvarauksella. Tuotesostoille voit varata 15 min valmennusajan (eikä sinulta veloiteta valmennusmaksua) ja kirjoittaa lisätietokohtaan: Tuoteosto.

Tervetuloa!

Onnistujat


before
after

Tanja Heikkilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen ollut teini-ikäisestä lähtien ylipainoinen. Paino nousi tasaisesti vuosi toisensa jälkeen ja vaikutti isosti siihen,…"

Lue lisää
before
after

Raija West

"VOC2021Kisaaja: RaijaValmentaja: Sanna Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Terveys puhkesi diabedes verenpaineääke lisäys silloin rupesin miettimään mitä voisi tehdä pudotin ensin…"

Lue lisää
before
after

Tarja Tapaninaho

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Liikaa painoa, josta halusin päästä eroon. Halusin päästä pienempään vaatekokoon. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Tuttu…"

Lue lisää
before
after

Arja Rantala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Sain syksyllä 2018 mieheltäni 40 -vuotislahjaksi Polarin sykemittarin. Innoissani testasin heti oman kuntoni, joka oli…"

Lue lisää