coach image coach image

Heippa, olen Sanna,
Cambridge Valmentajasi

Sanna Tervonen

040-721 3772

sanna.tervonen@cambridgeohjelma.fi

Haukipudas

Nikintie 1, Kello

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei, 

Yksilö- ja ryhmävalmennusta Haukiputaalla neljän vuoden kokemuksella.

Lähes koko aikuisiän olen pyörinyt painossa 72-78kg, jolloin BMI:ni on ollut 26-28 eli ylipainon puolella. Olen harrastanut liikuntaa/liikkumista aina ja kuvittelin, että saan liikkumalla laihdutettua. Ei toiminut! Minulla on kaksi lasta. Raskauksien jälkeen olen joutunut laihduttamaan raskauskilot pois. Ne eivät todellakaan lähteneet ”itsestään” eli laihduttamista oli kokemusta.

Kun kesällä/syksyllä 2014 henkilökohtaisessa elämässä oli vastoinkäymisiä, karkki alkoi maistua ja painoa kertyä. Paino tuli raskauskilojen verran eli yli 90kg ja huomasin, etten jaksa enää työpäivän jälkeen nousta sohvalta muuta kuin käymään jääkaapilla ja ojentamaan käden karkkipussiin. Päätin, että jotain täytyy tehdä. Jouluna ”mitta” tuli täyteen ja tammikuussa 2015 aloitin laihduttamisen. Olin kokeillut Cambridge Ohjelmaa jo vuonna 2012. Silloin laihdutin 12kg eli tiesin Ohjelman toimivan. Kesään mennessä kiloja karisi melkein 20kg. Sen jälkeen ruokailutottumukset ovat muuttuneet niin paljon, että laihduin lisää ja painoa on yhteensä lähtenyt melkein 30kg. Olen palannut lukioaikaiseen painooni eli n 63-65kg. Nyt Cambridge ja valmentaminen ovat tärkeä osa painonhallintaani liikkumisen ohella.

Valmentajana haluan tarjota myös sinulle saman onnistumisen kokemuksen. 

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla ja seuraamalla ajankohtaista keskustelua ravinnosta ja laihduttamisesta. Suhtaudun laihduttamiseesi yksilöllisesti, kokonaisuus huomioiden. Annan kaiken tietotaitoni käyttöösi, jotta onnistut.

Valmennan yksilöasiakkaita, pareja sekä pienryhmiä. Voit tulla yksin tai koota itsellesi sopivan laihdutusryhmän ja aloittaa.

Yksilö- ja ryhmävalmennusta Haukiputaalla.
Valmennukset ja tuoteostot vain ajanvarauksella.
Mikäli haluat tulla tuoteostoksille varaa aika ajanvarauksesta ja kirjoita lisätietokohtaan: tuotetosto.
Olet lämpimästi tervetullut, olipa sinulla pudotettavaa 5kg tai 50kg, aloitatpa ensimmäistä kertaa tai uudelleen, aina saa tulla. Vaikein osio on sinulla: päätös aloittaa ja varata aika, sen jälkeen autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. On etuoikeus tehdä valmentajan työtä ja päästä nauttimaan asiakkaiden onnistumisista ja oivalluksista elämäntapojen muuttuessa laihtumisen myötä.

Tervetuloa!


Voit seurata minua somessa:
Facebook: Cambridge valmentaja Sanna Tervonen
Instagram: sanna_matilda

Vi lyckades!


before
after

Tarja Tapaninaho

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Liikaa painoa, josta halusin päästä eroon. Halusin päästä pienempään vaatekokoon. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Tuttu…"

Läs mer
before
after

Arja Rantala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Sain syksyllä 2018 mieheltäni 40 -vuotislahjaksi Polarin sykemittarin. Innoissani testasin heti oman kuntoni, joka oli…"

Läs mer