coach image coach image

Heippa, olen Saara,
Cambridge Valmentajasi

Saara Pekkola

040-7569717

saara.pekkola@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Etävalmennus

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei,

olen Saara ja tarjoan Cambridge-etävalmennusta ympäri Suomen. Aloitin Cambridge-valmentajana, sillä haluan auttaa juuri sinua voimaan paremmin!

Asiakkaideni & kolleegojeni mukana olen empaattinen, innostava, ammattitaitoinen, kehittymishaluinen, helposti lähestyttävä ja tarvittaessa tiukkakin valmentaja. Olen itse ollut ylipainoinen ja kokenut Cambridgen toimivaksi tavaksi tiputtaa liikakilot. Cambridge-ohjelmien avulla olen itse laihtunut lähes 25 kiloa. Sen myötä olen löytänyt uudestaan liikunnan ilon, voin paremmin ja olen energisempi. Voit käydä tutustumassa minuun Facebook- ja Instagram-sivuillani. 

Cambridgen avulla laihduttaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Saat avuksesi toimivat & maistuvat täysravintotuotteet, selkeät ohjelmat ja minun täyden tukeni & opastukseni. Olen rinnallasi jokaisella askeleella kohti tavoitepainoasi & kevyempää ja energisempää vointia. 

Aloita loppuelämäsi jo tänään ottamalla yhteyttä!

Etkö löytänyt ajanvarauksestani sinulle sopivaa aikaa? Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai viestillä, kalenterini kyllä joustaa!