coach image coach image

Heippa, olen Saara,
Cambridge Valmentajasi

Saara Pekkola

040-7569717

saara.pekkola@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Etävalmennus

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei, tervetuloa tutustumaan minuun!

Olen Saara, Cambridge-valmentaja Kouvolan maaseudulta. Valmennus onnistuu vaivattomasti asutpa sitten missä vain, sillä teen etävalmennuksia pitkin Suomea. Tärkeää on, että tiedät Cambridge Ohjelman olevan todella tehokas laihdutusohjelma, joka oikeasti toimii. Teen tätä työkseni, sillä todella uskon Cambridgen olevan loistava apukeino liikakilojen karistamiseen, terveiden elintapojen löytämiseen, pysyvään painonhallintaan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Olen psykologi, opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, työskentelen myös Personal trainerina ja omistan oman kuntosalin – kun tähän yhdistää Cambridge-valmentajan tietotaidon, pystyn todella auttamaan sinua saavuttamaan tasapainon ja lisäämään hyvinvointiasi. Lisäksi kolmen pienen lapsen äitinä olen itse kokenut muun muassa raskauksien tuomien liikakilojen vaikutuksen ja pystyn siis myös samaistumaan siihen, miltä ylipainoisena oleminen tuntuu. Cambridgen avulla olen itse laihduttanut lähes 25 kiloa ja pystyn kokemusasiantuntijana kertomaan tämän laihdutusohjelman toimivuudesta.

Asiakkaani & kollegaani kuvailevat minua empaattiseksi, helposti lähestyttäväksi, innostavaksi ja ammattitaitoiseksi valmentajaksi. On mahtavaa, että saan tehdä työtä, mitä rakastan ja auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan. Tavoitteena työskentelyssäni on pysyvä elämänmuutos. Lähde sinäkin saavuttamaan tavoitteesi ja laihduttamaan viimeistä kertaa kanssani!

Tavoitat minut helposti some-kanavieni kautta tai esimerkiksi Whatsappin kautta – mikä vain sinulle on helpointa! Lisäksi kalenterini joustaa, eli ota rohkeasti yhteyttä, vaikka ajanvarauksesta ei sopivaa aikaa löytyisikään. 

Odotan innolla yhteydenottoasi ja yhteisen valmennusmatkan aloittamista!

Vi lyckades!


before
after

Mikko Manninen

"Minun tarinani Lähtötilanne oli se, että pahan olon tuntemukset saivat minut haluamaan laihtumista. Isokokoisten vaatteiden metsästys nosti karvani pystyyn, omaan…"

Läs mer
before
after

Mari Rytkölä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveyden parantaminen, labratulokset näyttivät huolestuttavia lukemia ja sukurasitteita on, niin oli aika tehdä jotain. Millaisena…"

Läs mer
before
after

Eeva Johanna Pitkänen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Rupes tekee tiukkaa kenkien laitto, ja muutenkin jalat väsyi nopeesti työssä. Halu jaksaa vielä lapsen…"

Läs mer
before
after

Paula Leppänen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin saada turvotuksen pois ja kiinteyttää järkevästi. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge laihdutus oli ennestään…"

Läs mer