Haluan auttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Valmentaja kertoo sinulle, mikä hänen työssään on parasta, miten pääset käyntiin ja miten helppoa yrittäminen meillä on. Et tietenkään sitoudu mihinkään. Olemme varmoja, että Sinä olet seuraava valmentajamme!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sparraajat tukenasi

Henkilökohtainen tuki
yksin tai ryhmässä

Tiedämme kokemuksesta, että laihduttaja tarvitsee tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. One 2 one Dietin oma henkilökohtainen Sparraajasi ottaa huomioon juuri sinut. Kutsummekin tätä kannustusta sparraukseksi siksi, että sitä on tarjolla erilaisia versioita. Jotkut Sparraajat työskentelevät valmentajina täystoimisesti kun toiset ovat ohjaajia tai neuvojia osa-aikaisesti. Kaikki Sparraajamme ovat saaneet koulutuksensa meiltä, jotka olemme luoneet konseptin. Voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi avun itsellesi sopivalla tavalla.

Olet varmaan itsekin huomannut, että yksin puurtaminen on puuduttavaa. Laihdutuksessa ei ole kyse älykkyydestä vaan jostain ihan muusta. Sparraajasi on henkilö, joka saa sinut tekemään sen, minkä tiedät olevan tarpeellista, mutta jota et saa tehtyä. Ainakaan tarpeeksi pitkään. 

Sparraajasi kyselee sinulta kaikenlaista, jotta hän pystyy räätälöimään laihdutuksen juuri sinulle sopivaksi. Kaikki tämä, jotta saat mahdollisimman hyvän vastineen satsauksellesi. Kysymykset ovat osa ohjelmiamme. Sparraajasi ei keksi kysymyksiä itse, vaan he ammentavat tietonsa vuosien kokemuksen ja kehitystyön tuloksena syntyneestä valmennusohjelmasta. Sillä on nimittäin eroa, otatko ohjeesi yhden miehen terveysfirmalta vai usean sadan henkilön valmennustiimiltä.

Kun laihdutus on valmis, sovit Sparraajasi kanssa sinulle parhaimman ajanjakson seurantatapaamisille. Koska laihdutus ja painonhallinta ovat paljon muutoksia sisältävä harjoittelujakso, on todella fiksua jatkaa seurantaa myös pitkällä aikavälillä niin kauan, kunnes koet hallitsevasi painoasi haluamallasi tavalla.

Neuvoja

Kun haluat nopean laihdutuksen, tarvitset kuukauden kestävän pikaohjelman. Tätä pikaohjelmaa voit toistaa, kunnes saavutat oman tavoitteesi. Neuvoja ei kysele ylipainosi syitä ja syntejä, vaan käy suoraan asian ytimeen eli siihen mitä seuraavaksi pitää tehdä. Neuvoja tulee tarvittaessa jopa kotiisi. Jos haluat vaikka vetää kiinteytyskuurin koko polttariporukalle, onnistuu se Neuvojan energisessä tsempissä! Kartalla Neuvojan tunnistat oranssista pallosta.

Ohjaaja

Kun haluat laihduttaa hitaammin ja rauhassa, voit tietysti tehdä niinkin. Olet ehkä huomannut oman kampaajasi tai hierojasi tiloissa pussiruokia ja nähnyt tämän itsensäkin piristyneen viime aikoina. Voit siis hoitaa laihdutuksen samassa, tutussa tilassa kuin missä olet tottunut käymään. Ohjaajalla on käytössään hieman eri välineet ja enemmän ohjelmia kuin neuvojalla. Ehkä haluat aloituksen jälkeen toisen ihmisen sparraamaan laihdutustasi. Se on meille täysin fine. Kartalla Ohjaajan tunnistat sinisestä pallosta.

Valmentaja

Halutessasi voit laihdutuksen aikana mennä ihan juurille asti ja nostaa esiin kaikki itsellesi tärkeä. Tämä ei tarkoita sitä, että laihdutussparraajasi olisi psykologi, vaan valmennuksessa keskitytyään aina ratkaisukeskeisesti tulevaisuuteen tai nykytilaan. Valmentajalla on koko kirjo erilaisia ohjelmia ja voi luonnollisesti johdattaa sinut pikakuurista ihan pitkiin ja kuukausia kestäviin ohjelmiin. Valmentajalla on kaikki One 2 one Dietin tuottamat työkalut, ohjeet, ohjelmat, taidot sekä yleensä todella pitkä kokemus. Valmentajan tunnistat kartalta purppuranpunaisesta pallosta.

Etänä ja livenä

Joskus sinulla on vaikea lähteä kotoa, mökiltä tai vaikka mummolasta tapaamaan laihdutusvalmentajaasi, se ei ole ongelma! Osaamme motivoida, ohjata, kannustaa ja seurata sinua myös etäältä. Tämä onkin erittäin tärkeätä sinulle, jonka vuosi normaalisti täyttyy työmatkoista, etätöistä, tapaamisista tai muista laihdutuksen vaikeuttajista. Kokeile itse ja näet, että ohjelmamme sopivat arkeen kuin arkeen.