coach image coach image

Heippa, olen Sanna,
Cambridge Valmentajasi.

Sanna Manninen

0440220265

sanna.manninen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Yhdessä painamme vähemmän, mutta olemme enemmän

Hei, olen Sanna, Cambridge Valmentaja

Mitä on neljä, kymmenen tai kaksitoista viikkoa ihmisen elämästä, mielestäni ei paljon ajassa. Sitä vastoin neljä, kymmen, kaksitoista, kaksikymmentä tai enemmän kiloja ihmisen painossa voi merkitä paljon. Tässä asiassa muutos on mahdollista, jos minulle niin myös sinulle, siihen me pystymme paremmin ja helpommin yhdessä, yksin on haastavampaa.

Olen kannustava, kuunteleva ja hyvä tsemppaaja. Näin tein myös itselleni joka ikinen päivä, usein ja edelleen, kun olin ensin tehnyt päätöksen lähteä tälle tielle käydä käsiksi omaan isoon itseeni, elämääni omaksua uudet tavat ja opetella keinot omaan tavoitteeseen pääsemiseksi. Tämä onnistui kohdallani oman päätöksen, Cambridge ohjelman ja valmentajan avulla. Myöhemmin kävi ilmi, ettei tällä tiellä tarvitse kärsiä tai kutvottaa, päinvastoin uudet elintavat ovat hauskaa opeteltavaa ja olen löytänyt monia mielenkiintoisia valintoja ja vaihtoehtoja, mikä parasta iloisempana, keveämpänä, sopusuhtaisempana, terveempänä ja voimakkaampana.

Ensimmäinen askel on kuitenkin meidän kaikkien itse otettava, omakohtainen päätös ja puhdistus tehtävä, mutta sen jälkeen voi lähteä suht nopsaa puhtaalta pöydältä ja alkaa helpottaa sekä uusi voimakkaampi sinä löytyä. Mielen kanssa voi olla ensin haastavinta, mutta selkeä toiminta, tuki ja nopeat tulokset palkitsevat kaikessa tuoden tyydytystä ja kirkastusta myös mielelle. Minulle kävi hyvin ja uskon, että myös sinulle, joka vähänkään tällaisesta haaveilet tai paino on mielen päällä. Tarjoan sinulle selkeän ohjelman ja ohjauksen. Anna sinäkin itsellesi mahdollisuus, se on parasta mitä voit itsellesi tehdä.