coach image coach image

Heippa, olen Miia,
Cambridge Valmentajasi

Miia Känsälä

050-547 9262

miia.kansala@cambridgeohjelma.fi

Kokkola (Hagströmin kulma, A-rappu ja kolmas kerros)

Pitkänsillankatu 1-3 A, 67100

Kannus, FysioSportti-X

Tukkitie 4, 69100

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei! Kiva kun löysit sivuilleni! 

Olen hyvinvointivalmentaja Miia ja olen toiminut Cambridge valmentajana  yli12 vuotta. Osaan auttaa sinua paino-ongelmissasi, ovat ne sitten muutaman kilon viilauksia tai useamman kymmenen kilon pudotuksia ja olet sitten ihan ensikertalainen laihduttaja, konkarilaihduttaja tai jotain siltä väliltä. Asiakkaani ovat sanoneet, että olen kuunteleva ja tsemppaava valmentaja, joka osaa auttaa laihdutusmatkan haasteissa ja onnistuu johdattamaan laihduttajan tavoitteeseen. Toimin valmentajana Kannuksessa, Kokkolassa, Ylivieskassa sekä etävalmentajana minnepäin Suomea vaan. 

Uskon ja luotan Cambridgen taso-ohjelmaan, sehän minut aikoinaan sai alkamaan valmentajaksi. Haluan löytää taso-ohjelmamme puitteissa juuri sinulle sopivan tavan pudottaa painoa, sekä opastaa sinulle uutta suhtautumista ruokaan, syömiseen ja itseesi. Jokainen joskus laihduttanut tietää, että laihdutukseen tulee helposti niitä lipsahduksia ja yhtä helposti lyödään hanskat tiskiin ja laihdutus loppuu siihen… ja fiilis on apea, taaskaan en onnistunut. Näissä hetkissä olen tukenasi ja homma jatkuu tavalla tai toisella. Nautin suuresti työstäni ja olen on onnistunut siinä, kun saan tukea sinua laihdutusmatkallasi kohti tavoitettasi ja auttaa vielä pysymäänkin tavoitteessasi. Tähän kaikkeen me pystymme Cambridgen avulla, onhan asiakkaani pudottaneet jo lähes 5000 kiloa. 

Olen koulutukseltani AMK-sairaanhoitaja, lisäksi olen toiminut liikunta-alalla ja personal trainerina yli 15 vuotta, joten voin auttaa sinua parempaan kuntoon myös liikunnan kautta. 

Jos haluat tietää lisää, paina yllä olevasta “jätä soittopyyntö”-painikkeesta, niin soittelen sinulle takaisin. Tai voit varata myös tutustumiskäynnin tai aloitus valmennuksen “varaa aika”-painikkeesta.

Kannuksessa valmennan FysioSportti-X:ssa, Tukkitie 4

Ylivieskassa valmennan osoitteessa Asemakatu 4, toinen kerros

Kokkolassa valmennan Hagströmin kulmassa, Pitkänsillankatu 1-3, rappu A, kolmas kerros

Onnistujat


before
after

Jaana Jokitalo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin itselleni paremman olon ja terveyden paremmaksi. Halusin hallinnan itselleni omasta hyvinvoinnista ja elämän hallintaa…"

Lue lisää
before
after

Tuomas Alahäivälä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Itsestä tuntui, että kiloja on liikaa ja vaimoni kannusti ja innosti laihduttamiseen. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Juho Tiala 

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaveri  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Ei ollut paha, omasta asenteesta kiinni. Positiivinen juttu.   Jos olet laihdutttanu aikaisemmin,…"

Lue lisää
before
after

Päivikki Isokääntä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Peilikuva ja tyytymättömyys ulkonäköön. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Jaana Pennanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Paino piti saada tippumaan. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helpoksi. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Tuula Alahäivälä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Olen koko aikuisikäni ollut ylipainoinen. Ennen nykyistä laihduttamista painoa oli kertynyt enemmän kuin ikään…"

Lue lisää
before
after

Leena Rieskaniemi

"Minun tarinani painon pudotukseen sai lopullisen kipinän, kun hain työpaikkani ja kelan järjestämälle työkykyä ylläpitävälle kuntoutukselle taukokankaalle Oulaisiin.  Silloin päätin,…"

Lue lisää
before
after

Sirpa Pirilä

"Aloitin laihduttamisen 9.9.2013 Cambridgevalmentaja Miia Känsälän ohjauksessa. Laihduttaminen oli helppoa, makeanhimo katosi ja tuntui, että energiaa tuli tuplaten lisää.  Tavoite…"

Lue lisää
before
after

Riitta Hotta

"Aloitin laihdutuksen Cambridgella 27.2.2014. Tavoitteeni oli -10kg. Laihdutus sujui helposti ja hyvällä päättäväisyydellä ja paino putosi hyvin. Tavoitteen saavutin 7.5.2014.  …"

Lue lisää
before
after

Emilia Huuki

"Aloitin cambridgen 3.11-14. Tavoite oli saada kertyneet ylimääräiset kilot tiputettua, pidin myös tärkeänä päästä eroon hirveästä makeanhimosta.   Aloitin tasolla kolme,…"

Lue lisää
before
after

Kati Köyhäjoki

"Kuvista löytyy ihminen, joka on lähes puolet elämästään ”jojo:tellut” painon kanssa. Kolmen lapsen äitinä jokaisesta raskaudesta tuli kiloja lähes +…"

Lue lisää
before
after

Jorma Jokela

"Olin pitemmän aikaa huomannut, että kengännauhojen sitominen oli ruvennut käymään työstä. Tuntui, että vatsa oli tullut eteen ja joutui pidättämään…"

Lue lisää
before
after

Ilkka Hyvärinen

"Vaimoni laihdutti Cambridgeohjelmalla ja hänen innostamanaan päätin minäkin kokeilla sitä. Aloitin 1.2.2016 tasolla 1.  Helmikuun 22. päivä siirryin tasolle 2."

Lue lisää
before
after

Eveliina Jussila

"Olen aina ollut enempi ja vähempi pyöreä mutta ensimmäisen raskauden myötä painoni nousi hurjasti, vaikka sainkin sitä hieman kotona itsenäisesti…"

Lue lisää
before
after

Merja Säävälä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tytär aloitti Cambridgeohjelmalla ensin ja hänen houkuttelemanaan tulin mukaan. Olen myös ottanut muutaman korjausliikkeen tässä…"

Lue lisää
before
after

Kati Nissilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kahden vuoden pohtimisen jälkeen menin viimein pyytämään lähetettä rintojenpienennysleikkaukeen ja lääkäri kirjoittikin lähetteen mutta…"

Lue lisää
before
after

Marisa Rättyä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin siihen painoon, mikä minulla oli ennen raskauksia. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppo laihdutuskeino. Mitä…"

Lue lisää
before
after

Heli-Leena Yli-Parkas

"Aloitin aikanaan laihduttamisen terveyssyistä. Ylipainoa minulle oli kertynyt huomattava määrä, koko aikuisikäni olen ollut ylipainoinen. Opiskeluaikana olen ollut isoimmillani, ja…"

Lue lisää
before
after

Marika Mäki

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Jaksamattomuus ja olotila sekä peilikuva Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Helppoa. Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus…"

Lue lisää