coach image coach image

Heippa, olen Miia,
Cambridge Valmentajasi

Miia Känsälä

050-547 9262

miia.kansala@cambridgeohjelma.fi

Kannus, FysioSportti-X

Tukkitie 4, 69100

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Ravinto on kiinnostanut minua aina ja sen vaikutukset hyvinvointiin ja jaksamiseen. Aluksi suhtauduin epäilevästi siihen, että voiko paino tosiaan pudota näin helposti, vaivattomasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Sekä omakohtaisen että asiakkaideni upeiden tulosten jälkeen olen vakuuttunut, että kyllä voi! Laihdutuksella ja oikeanlaisella ravinnolla saamme rutkasti lisää energiaa arkeen ja vältämme elintapasairauksia. 

Yhdessä luomme Sinulle terveellisemmät elämäntavat. Seuranta sekä laihdutuksen aikana, että sen jälkeen ovat tärkeä osa onnistumistasi Haluan valmentajana löytää taso-ohjelmamme puitteissa juuri Sinulle sopivan tavan pudottaa painoa sekä opastaa uutta suhtautumista ruokaan, syömiseen ja Itseesi. 

Hyvin pian huomaat eron ja opit nauttimaan oikeanlaisen ravinnon tuomasta hyvästä olosta. Voit laihduttaessasi jatkaa normaalia elämää ilman nälän tunnetta, kun nautit herkullisia pirtelöitä ja keittoja, jotka takaavat sinulle 100% päivittäisen tarpeen tarvitsemistasi ravintoaineista.

Otahan rohkeasti yhteyttä! =)

Soita ja sovitaan Sinulle sopiva aloitusaika!
Jos olen valmentamassa, en voi vastata puhelimeen. Laitathan silloin viestin, niin soittelen Sinulle takaisin.

Vi lyckades!


before
after

Jaana Pennanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Paino piti saada tippumaan. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helpoksi. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge…"

Läs mer
before
after

Tuula Alahäivälä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Mulla on ollut ylipainoa koko aikuisikä. Laihdutusyrityksiäkin on takana jo useampi. Nyt minulla…"

Läs mer
before
after

Leena Rieskaniemi

"Minun tarinani painon pudotukseen sai lopullisen kipinän, kun hain työpaikkani ja kelan järjestämälle työkykyä ylläpitävälle kuntoutukselle taukokankaalle Oulaisiin.  Silloin päätin,…"

Läs mer
before
after

Sirpa Pirilä

"Aloitin laihduttamisen 9.9.2013 Cambridgevalmentaja Miia Känsälän ohjauksessa. Laihduttaminen oli helppoa, makeanhimo katosi ja tuntui, että energiaa tuli tuplaten lisää.  Tavoite…"

Läs mer
before
after

Riitta Hotta

"Aloitin laihdutuksen Cambridgella 27.2.2014. Tavoitteeni oli -10kg. Laihdutus sujui helposti ja hyvällä päättäväisyydellä ja paino putosi hyvin. Tavoitteen saavutin 7.5.2014.  …"

Läs mer
before
after

Emilia Huuki

"Aloitin cambridgen 3.11-14. Tavoite oli saada kertyneet ylimääräiset kilot tiputettua, pidin myös tärkeänä päästä eroon hirveästä makeanhimosta.   Aloitin tasolla kolme,…"

Läs mer
before
after

Kati Köyhäjoki

"Kuvista löytyy ihminen, joka on lähes puolet elämästään ”jojo:tellut” painon kanssa. Kolmen lapsen äitinä jokaisesta raskaudesta tuli kiloja lähes +…"

Läs mer
before
after

Jorma Jokela

"Olin pitemmän aikaa huomannut, että kengännauhojen sitominen oli ruvennut käymään työstä. Tuntui, että vatsa oli tullut eteen ja joutui pidättämään…"

Läs mer
before
after

Ilkka Hyvärinen

"Vaimoni laihdutti Cambridgeohjelmalla ja hänen innostamanaan päätin minäkin kokeilla sitä. Aloitin 1.2.2016 tasolla 1.  Helmikuun 22. päivä siirryin tasolle 2."

Läs mer
before
after

Eveliina Jussila

"Olen aina ollut enempi ja vähempi pyöreä mutta ensimmäisen raskauden myötä painoni nousi hurjasti, vaikka sainkin sitä hieman kotona itsenäisesti…"

Läs mer
before
after

Merja Säävälä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Tytär aloitti Cambridgeohjelmalla ensin ja hänen houkuttelemanaan tulin mukaan.  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Syömisen rytmi löytyi helposti…"

Läs mer
before
after

Kati Nissilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kahden vuoden pohtimisen jälkeen menin viimein pyytämään lähetettä rintojenpienennysleikkaukeen ja lääkäri kirjoittikin lähetteen mutta…"

Läs mer
before
after

Marisa Rättyä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin siihen painoon, mikä minulla oli ennen raskauksia. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppo laihdutuskeino. Mitä…"

Läs mer
before
after

Heli-Leena Yli-Parkas

"Aloitin aikanaan laihduttamisen terveyssyistä. Ylipainoa minulle oli kertynyt huomattava määrä, koko aikuisikäni olen ollut ylipainoinen. Opiskeluaikana olen ollut isoimmillani, ja…"

Läs mer
before
after

Marika Mäki

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Jaksamattomuus ja olotila sekä peilikuva Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Helppoa. Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus…"

Läs mer