Vi lyckades!

Leena Rieskaniemi

Namn: Leena Rieskaniemi

Startvikt: 86kg

Nuvarande vikt: 69kg

Supporter: Miia Känsälä

Minun tarinani painon pudotukseen sai lopullisen kipinän, kun hain työpaikkani ja kelan järjestämälle työkykyä ylläpitävälle kuntoutukselle taukokankaalle Oulaisiin. 

Silloin päätin, että jos minut hyväksytään sinne niin painon pudotus on se ensimmäinen tavoite itselleni omaan hyvinvointiini ja jaksamiseeni niin työssä kuin vapaa ajalla ja 20 kg asetin tavoitteekseni pudottaa painoa siihen normaaliin paino indeksiini päästäkseni. 

 Tulin valituksi kuntoutukseen joka alkoi 4/2016 ja päättyi 1/2018.  Siitä liikunta innostukseni lähti kunnolla käyntiin mutta en saanut painoani tippumaan kuin 3 kiloa omin avuin vain, niinpä tein päätöksen   8/2017 että otan yhteyttä jo tuntemaani Cambridge valmentajaani Miiaan. 

Alku pelotti, että onkohan minusta siihen mutta pian aloitettuani huomasin että tämä on kuin räätälöity minun tarpeisiini, paino lähti todella hienosti laskuun eikä nälän tunnetta ollut missään vaiheessa vaan olo oli hyvä ja energinen koko ajan vaikka liikunta lisääntyi samaan tahtiin, kävelylenkit piteni ja kunto kasvoi, aloin käymään vesijumpassa ja nyt viikko sitten ostin kuntosalille kulkukortin alkuun puoleksi vuodeksi, aion pitää yllä jatkossakin hyvää saavutettua kuntoani ja painoni normaalina joka on edellytys kaikelle jaksamiselle ja omaan hyvään olooni. 

 Ruokailu tottumukset on muuttuneet paremmiksi ja kiinnitän huomiota syömiini kaloreihin jota en ole koskaan aiemmin ymmärtänyt tehdä. 

Haluan pysyä jatkossakin tällä hyvällä valitsemallani tiellä, kiitos Cambridge Ohjelman ja ohjaajani jonka luokse on nyt helppo mennä jatkossakin näissä asioissa. 

Olen löytänyt hyvin voivan itseni ja toteuttanut haaveeni uusista pitkistä saappaista. Ne menee vihdoin nätisti jalkaani kun paksut pohkeeni on kaventuneet sirommiksi. Itsetuntoni on kasvanut samalla kun painoa pudonnut. Olen hitusen ylpeä itsestäni ja ihan luvalla varmasti<3 

Tillbaka