Onnistuimme!

Eveliina Jussila

Nimi: Eveliina Jussila

Ennen: kg

Nyt: kg

Sparraaja: Miia Känsälä

Olen aina ollut enempi ja vähempi pyöreä mutta ensimmäisen raskauden myötä painoni nousi hurjasti, vaikka sainkin sitä hieman kotona itsenäisesti pudotettua. Toisen lapsen syntymän jälkeen oloni oli niin kurja, että tilanteelle oli pakko tehdä jotain, silloin luin jostain Cambridgesta. Etsin netistä lähimmän valmentajan ja otin yhteyttä Miiaan. Toukokuussa 2015 aloitin laihdutuksen tasolta 4 imetyksen takia. Ensimmäisenä tavoitteena oli pudottaa raskauskilot pois, mikä onnistuikin ensi alkuun ihan hyvin, mutta sitten elämä kahden pienen lapsen kanssa vaati veronsa ja oli pakko myöntää, että nyt ei enää jaksa ja jäin tauolle. 

Heinäkuussa 2016 otin uudestaan yhteyttä Miiaan ja aloitimme projektin uudelleen, painoakin oli tullut vähän takaisin. Tein paljon työtä myös ajatus tasolla, jotta onnistuisin tällä kertaa. Siitä paino alkoi putoamaan varmemmin ja mitä enemmän paino putosi, ”nälkä kasvoi syödessä” eli tavoitepaino tippui aina alemmas. Nyt olen siinä tilanteessa, että alan olla hyvin lähellä lopullista tavoitevartaloani, mikä on ihan uskomatonta koska en ikinä ajatellut pääseväni näin pitkälle! Jokainen pystyy mihin vaan, kun tahtoo sitä tarpeeksi paljon. 

Vaikka laihdutus kuulostaakin näin kirjoitettuna helpolta, se ei kuitenkaan sitä ole vaan joka ikisen kilon eteen on tehty paljon töitä. Ei tämä minunkaan laihdutusprojektini ole aina sujunut kuin ruusuilla tanssien, ja vaikka joskus on ollutkin hankaluuksia, olen kuitenkin aina voinut luottaa valmentajani neuvoihin ja ohjeisiin. Ja ohjelma toimii vain, kun noudatat sitä! 🙂 

Uskon että olen saanut tältä matkalta hyvät eväät loppuelämän painonhallintaan ja nyt pystyn myös opastamaan lapsilleni terveellisiä elämäntapoja.  Jos vertaan itseäni nykytilanteessa siihen joka olin projektin alkupäässä, tuntuu kuin olisin ihan eri ihminen. Olen paljon itsevarmempi ja energisempi ja uskallan tehdä asioita joita en aikaisemmin uskaltanut tehdä. 

Loppuun haluan vielä lausua suurimmat kiitokset valmentajalleni Miialle, joka on ollut apunani tämän matkan joka ainoalla askeleella, kiitoksia! 

Takaisin