coach image coach image

Heippa, olen Iina,
Cambridge Valmentajasi.

Iina Lindström

050 591 0656

iina.lindstrom@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Terveys ja hyvinvointi sekä liikunta ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja sen vuoksi myös terveys ja hyvinvointi kulkevat päivittäin elämässäni.

Cambridge ohjelmaan tutustuin ystäväni kautta. Seurasin läheltä hänen onnistuneen painonpudotusmatkan ja kiinnostukseni Cambridge Ohjelmaan heräsi. Vakuutuin tuotteista sekö valmennuksen toimivuudesta ja kouluttauduin Cambridge valmentajaksi.

Valmistuin keväällä 2015 Cambridge Personal Traineriksi (COPT), jos mietit laihdutusta ja personal trainer palveluita niin Cambridge Ohjelma on ratkasiu sinulle. Koulutuksissa käyn säännöllisesti ja tuon oppini suoraan omaan työhöni. Syksyn 2016 aikana kouluttauduin Ravintovalmentajaksi.

Olen toiminut valmentajana  10/2013 lähtien ja olen oivaltanut Cambridge Ohjelman mahtavan kokonaisuuden. Olen innostunut työstäni ja kiitollinen jokaisesta asiakassuhteestani. Uskon aidosti, että Cambridge Ohjelma on ratkaisu ylipainoon.

Haluan tukea, kannustaa ja auttaa sinua painonpudotuksessa, onpa painonpudotus tavoitteesi sitten 5kg tai 50 kg.

Tervetuloa valmennukseeni!

Onnistujat


before
after

Nalle Velling

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulla on ollut jo useamman vuoden ongelmia polven kanssa ja kun sain tietää, että pääsen…"

Lue lisää
before
after

Laura Tolvanen

"MIKÄ SAI SINUT ALOITTAMAAN LAIHDUTUKSEN?  Peilistä katsova henkilö ei ollut minä. Tuntui kuin olisin ollut jonkun ”läskikuoren” sisällä ja halusin…"

Lue lisää
before
after

Saana Niiranen

"Peilistä katsoo elämäniloa täynnä oleva liikunnallinen 34-vuotias kolmen pienen pojan äiti. Kuinka tähän tilanteeseen olen päässyt, on katsottava vuoteen 2015. …"

Lue lisää
before
after

Ella Tuhkanen

"Olen kamppaillut ala koulusta asti ylipainosta. Ikää ja painoa rupesi tulemaan, niin liikkuvuus kyky ja raskas työ, rupesi painamaan mieltäni…"

Lue lisää
before
after

Arja Jaatinen

"Kauhistuin omaa painoani marraskuussa 2014, olin lääkärin tarkistuksessa olin lähdössä kuntoutukseen, pistin kaikki ruoka asiani aivan mullin mallin ja aloin…"

Lue lisää
before
after

Katja Kärkkäinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Useista yrityksistä huolimatta en ollut saanut painoa tippumaan. Päätin ottaa yhteyttä Iinaan ja kokeilla…"

Lue lisää