Onnistuimme!

Arja Jaatinen

Nimi: Arja Jaatinen

Ennen: 72kg

Nyt: 61kg

Sparraaja: Iina Lindström

Kauhistuin omaa painoani marraskuussa 2014, olin lääkärin tarkistuksessa olin lähdössä kuntoutukseen, pistin kaikki ruoka asiani aivan mullin mallin ja aloin syödä oikein pikku hiljaa paino alkoi putoamaan, minulle on vaihdettu kumpaankiin polveen proteesit elikä tekonivelet, tämä vauhditti minun päätöstäni et nyt loppu löhöäminen. Sohvaperuna liikeelle,! Nyt olen saavuttanut ihanne painoni ja olen onnellinen kun pystyn liikkumaan ja on niin kevyt olo. Käyn säännöllisesti kuntosalilla ja yritän saada kadonneet vatsa ja selkälihakset kuntoon että on parempi olla. 

Cambridgellä olo oli helppo ja miellyttävä ja tuloksia tuli kohisten <3 
En ollut laihduttanut ennen tätä rojautusta. 
Nyt olen kevyt ja mikä parasta aikasten hyvännäköinen vahaksi muijaksi<3 Pystyn liikkumaan ja olen paljon mukavampi ihminen olemukseltani. 

Ennen laihdutusta olin aikasten katkera ihminen kun ei vaatteita saattanut löytää ja kun kaikki muistutti telttoja.  Nyt olen onnessain ja nykyisin nautin jopa ostoksilla olosta. Vaateet näyttävät hyviltä päälläni, koko 44 vaihtui 38-36 . Olen paljon pirteämpi ja positiivisempi olemukseltani ja iloisempi<3 

Arja pudotti omatoimisesti reilu 10kg pois ja nyt Cambridge Ohjelmalla –11kg. 

Takaisin