Onnistuimme!

Nalle Velling

Nimi: Nalle Velling

Ennen: 90kg

Nyt: 80kg

Sparraaja: Iina Lindström

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minulla on ollut jo useamman vuoden ongelmia polven kanssa ja kun sain tietää, että pääsen polven tekonivelleikkaukseen, päätin ryhdistäytyä painoasioissa.

Leikkaus oli 6.10.2022 ja aloitin One2One-ohjeman 1.1.2022. Näin pääsin heti tekemään hyvää itseni eteen samalla kun kuntoutin polvea leikkauksen jälkeen. Ja vältin tämän tyypillisen uuden vuoden laihtumislupaushässäkän.

Tavoitteenani oli tottakai saada painoa alemmas, mutta ennen muuta keventyä siksi, että voin sitten uuden polveni kanssa liikkua helpommin. Ja juuri sitä olen tässä nyt sitten tehnyt.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Erittäin helppo tapa päästä eteenpäin. Kolme pussia päivässä ja vähän marjoja sekaan, voiko helpompaa ollakaan!

Ja kun tuloksia on tullut ja ohjelmassa on tullut mukaan myös normiruoka, on valmentajan tuki ollut erittäin tärkeää! Iso kiitos siis omalle valmentajalleni Iinalle tästä!

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

No, kyllähän sitä tähän ikään on ehtinyt painoaan pudottaa ja hallita monin tavoin. Nyt koen, että helpon ohjelman tukena oleva valmennus on se , joka on saanut minut onnistumaan.

Tottakai oma motivaatio on tärkein, mutta se, että saa omassa päässään olevat palikat oikeaan järjestykseen, se on valmentajan kanssa helpointa. Oman kehokuvan muuttuminen on iso asia eikä ollenkaan aina peilikuva vastaa sitä, mitä aivot kertovat.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Liikkuminen on helpompaa ja sitä kautta polven kuntoutuminen on myös ollut helppoa. Kun ei ole ylipainoa, ryhti paranee ja lihasten liikeradat muuttuvat luontevimmiksi ja olemus on aivan toinen.

Vaatteet eivät purista ja fiilis on kiva.

Olen myös päättänyt ajatella tätä painonhallintana ja elämäntapa-asiana, nyt tavoitteenani on pitää paino tässä nyt jatkossakin eikä päästää sitä enää nousemaan. Olen niin iloinen tästä liikunnan paluusta omaan elämääni, että haluan pitää siitä kiinni!

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Kun on sisäisesti hyvä olo, se näkyy myös ulos. Ja vaikka kaikkien laihduttajien ikuinen mantra tietysti kuuluu että “en laihduta ulkonäön takia” niin tottakai on kiva, kun peilikuva miellyttää itseä. Hyvä olo heijastuu sieltä peilikuvasta takaisin ja sitten taas se heijastuu kaikkialle. Kun on hyvä olo, toimii myös sen mukaisesti.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Varmaan yllättävintä on ollut se, miten vaikeaa sitä omaa päätä on ohjelmoida tajuamaan muutos. Ja sen ymmärtäminen, että homma ei mene läskiksi vaikka vaaka tänään näyttäisikin enemmän kuin eilen.
Ja sitten taas toisaalta, armollisuus itseä kohtaan on kyllä lisääntynyt ja kun tiedän, että päivät ovat erilaisia, en juutu eiliseen.

Takaisin