coach image coach image

Heippa, olen Marja-Terttu,
Cambridge Valmentajasi

Marja-Terttu Pulkkinen

050-592 6560

marja-terttu.pulkkinen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

KYMPPI TAI KAKS POIS VAI VIIS VEKS?

Sinä päätät, minä valmennan sinua ravintosuosituksiin perustuvan taso-ohjelman avulla ja pitkällä valmentajakokemuksella. Viimeiset kilot voit halutessasi karistaa kaikille sopivalla Cambridgen kunto-ohjelmalla. Näin tein myös itse.

Valmentaja olen toiminut kuuden vuoden ajan. Kokemusta erilaisista laihdutustarinoista löytyy monipuolisesti. Valmentajana olen jämäkkä, mutta empaattinen ja helposti lähestyttävä.

Ota siis yhteyttä, niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tukemaan myös painonhallinnassa.

Terveisin Marja-Terttu

Vi lyckades!


before
after

Pirjo Heiska

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Epämukava olo omasta kehosta. Vaatteet eivät enää näyttäneet hyvältä päällä. Sekä huoli omasta terveydestä. Millaisena…"

Läs mer
before
after

Eila Forsberg

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt ja ystävätär oli aloittaanut ja onnistunut. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Laihdutus on ollut…"

Läs mer
before
after

Mika Suomela

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Liikkuminen alkoi tuottaa vaikeuksia ja töissä pienikin työ tuotti tuskaa ja hikipisaroita. Sitten myös kaikki…"

Läs mer
before
after

Seija Rasila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Ähky olo ja makkarat vyötäröllä. Ottaa niskasta itseä kiinni piti. Cambridge Ohjelma toimii tiesin sen,…"

Läs mer
before
after

Tiina Korpinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin väsynyt, peilikuva ei miellyttänyt ja halusin opetella syömään terveellisesti. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Se…"

Läs mer
before
after

Jani Korpinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Paino meni yli sadan kilon, eikä vaatteet tahtoneet mahtua päälle. Lisäksi mieliala ja vireys olivat…"

Läs mer
before
after

Titta Tiri-Luukkonen

"Vaatteet kiristivät ja laihduttaminen ei omin konstein onnistunut. Huono itsetunto ja väsynyt olo sai ajattelemaan, että nyt aloitan laihduttamisen. Tuloksia…"

Läs mer
before
after

Veera Luolavirta

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Huomattava ylipaino, joka oli kertynyt raskausaikana. En viihtynyt omassa kropassa. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Läs mer
before
after

Tarja Pahnila

"Peiliin katsominen tuotti pahaa oloa. Myös kengännauhojen solmiminen tuntui jotenkin hankalta. Lisäksi sydämessä tuntui välillä outoja asioita, ikään kuin pieniä…"

Läs mer
before
after

Paula Rosbacka

"Aloitin laihdutuksen, sillä minulla oli tukala olo itseni kanssa ja painoindeksini oli kaikkea muuta kuin normaali. Myös oma ikäni ja…"

Läs mer
before
after

Marja-Liisa Parkkila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Huono yleiskuntoJaksamattomuusPelko sukurasitukseen liittyvistä sairauksista-huoli omasta terveydestäOma peilikuva ei näyttänyt hyvältä Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Läs mer
before
after

Essi Kynsilehto

"Ajatus laihduttamisesta alkoi, kun vaatekaupasta ei voinut ikinä katsella mitään nättiä. Kavereilla oli ihania vaatteita mitä ei voinut kuvitellakaan, että…"

Läs mer
before
after

Anitta Aho

"Nuorempana olin hoikka ja harrastin liikuntaa. Kolmen lapsen jälkeen liikunta väheni satunnaisiin kävelylenkkeihin. Minulla oli raskas olo ja olin väsynyt."

Läs mer