coach image coach image

Heippa, olen Marja-Terttu,
Cambridge Valmentajasi

Marja-Terttu Pulkkinen

045-350 9990

marja-terttu.pulkkinen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Painonpudotus – miten laihtua? Cambridge-valmennus auttaa painonhallinnassa

“Minulla on kokemusta monista erilaisista laihdutustarinoista. Olen toiminut Cambridge-valmentajana jo 11 vuoden ajan ja pudottanut myös itse painoani valmennusohjelman avulla. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi! Valmentajana olen jämäkkä mutta empaattinen.”

Marja-Terttu, Cambridge-valmentaja

Moni meistä on jossain vaiheessa elämäänsä tilanteessa, jolloin painonpudotus on aiheellista. Silloin sitä pohtiikin, miten laihtua niin, että tulokset olisivat pysyviä ja painonpudotus mielellään nopeaa. Jotkut haluavat pudottaa painoaan terveydellisistä syistä, ja jotkut haaveilevat mahtuvansa taas unelmien vaatteisiin. Riippumatta motivaatiotekijöistä ja tavoitteista painonpudotus ei aina kuitenkaan ole niin helppoa kuin luulisi – Sitä varten minä valmentajanasi olen tukenasi projektin alusta loppuun saakka. Painonpudotus on huomattavasti helpompaa silloin, kun on joku johon tukeutua ja jolle avautua tunnoistaan läpi projektin. Tuki ja tsemppaaminen auttaa jaksamaan ja motivoi kohti unelmapainon saavuttamista. Teemme myös heti alussa sinulle henkilökohtaisen painonpudotussuunnitelman, jonka avulla tavoitteista tehdään saavutettavia. Pohditaan yhdessä sinulle painonpudotuksen ja Cambridge-ohjelman tavoitteet kuntoon ja aloitetaan matkasi kohti terveellisempää elämää – Minä olen täällä sinua varten, ja autan sinua, mitä tahansa projektin aikana vastaan tuleekin!

Pysyvä painonpudotus Cambridge-ohjelman avulla

Oletko kyllästynyt painon jojoiluun? Moni asiakkaistani on aiemmin painoa pudottaessaan päässyt tavoitteeseen, mutta repsahtanut pudotuksen jälkeen entisiin elämäntapoihin ja ruokailutottumuksiin. Näin syntyy painon jojoilu. Pysyvä painonpudotus epäonnistuu yleensä siksi, että vanhoista ruokailutottumuksista ei ole päästy kunnolla eroon. Valmennuksestani on apua myös tähän – autan sinua pääsemään oikeille raiteille ruokavalion suhteen niin, ettei paino lähtisi taas nousuun tavoitteeseen pääsyn jälkeen. Pysyvä painonpudotus on helpompaa tuen ja valmennuksen avulla. Autan sinua säilyttämään motivaatiosi läpi ohjelman ja tietenkin pysymään tavoitepainossasi mikäli kohtaamme haasteita sen suhteen. Sujuva painonhallinta ja pysyvät tulokset etenkin alkuun voi olla vaikeaa saavuttaa, mutta olen tukenasi myös painonhallintaan liittyvissä asioissa.

Miten laihtua nopeasti? Cambridge-valmentaja auttaa nopeisiin tuloksiin

Nopea painonpudotus on myös mahdollista Cambridge-ohjelman avulla. Etenkin ohjelmien alussa painonpudotus on hyvin nopeaa – ajan kuluessa se hidastuu, mutta ohjelmaa noudattamalla ei kuitenkaan pysähdy. Cambridge-ohjelmille ominaista on, että paino putoaa nopeasti, noin kilon viikkovauhtia – se on huomattavasti enemmän, kuin ns. “Tavallisella” painonpudotuksella, jonka tahti on noin puoli kiloa viikossa. Tämä auttaa jo itsessään motivoimaan ohjelman jatkamisessa, sillä näkyvät, nopeasti saatavat tulokset olotilan, vireyden ja ulkonäön suhteen ovat useimmilla juuri ne tekijät, jonka vuoksi painoa pudotetaan ja terveellisempiä elämäntapoja haetaan osaksi elämää. Valmennan myös lisäksi Cambridgen detox-ohjelmaa, joka on ohjelmien lyhyimmästä päästä, mutta silti todella tehokas nopeaan painonpudotukseen.

Onnistujat


before
after

Pirjo Heiska

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Epämukava olo omasta kehosta. Vaatteet eivät enää näyttäneet hyvältä päällä. Sekä huoli omasta terveydestä. Millaisena…"

Lue lisää
before
after

Eila Forsberg

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt ja ystävätär oli aloittaanut ja onnistunut. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Laihdutus on ollut…"

Lue lisää
before
after

Mika Suomela

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Liikkuminen alkoi tuottaa vaikeuksia ja töissä pienikin työ tuotti tuskaa ja hikipisaroita. Sitten myös kaikki…"

Lue lisää
before
after

Seija Rasila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Ähky olo ja makkarat vyötäröllä. Ottaa niskasta itseä kiinni piti. Cambridge Ohjelma toimii tiesin sen,…"

Lue lisää
before
after

Tiina Korpinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin väsynyt, peilikuva ei miellyttänyt ja halusin opetella syömään terveellisesti. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Se…"

Lue lisää
before
after

Jani Korpinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Paino meni yli sadan kilon, eikä vaatteet tahtoneet mahtua päälle. Lisäksi mieliala ja vireys olivat…"

Lue lisää
before
after

Titta Tiri-Luukkonen

"Vaatteet kiristivät ja laihduttaminen ei omin konstein onnistunut. Huono itsetunto ja väsynyt olo sai ajattelemaan, että nyt aloitan laihduttamisen. Tuloksia…"

Lue lisää
before
after

Veera Luolavirta

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Huomattava ylipaino, joka oli kertynyt raskausaikana. En viihtynyt omassa kropassa. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Lue lisää
before
after

Tarja Pahnila

"Peiliin katsominen tuotti pahaa oloa. Myös kengännauhojen solmiminen tuntui jotenkin hankalta. Lisäksi sydämessä tuntui välillä outoja asioita, ikään kuin pieniä…"

Lue lisää
before
after

Paula Rosbacka

"Aloitin laihdutuksen, sillä minulla oli tukala olo itseni kanssa ja painoindeksini oli kaikkea muuta kuin normaali. Myös oma ikäni ja…"

Lue lisää
before
after

Marja-Liisa Parkkila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Huono yleiskuntoJaksamattomuusPelko sukurasitukseen liittyvistä sairauksista-huoli omasta terveydestäOma peilikuva ei näyttänyt hyvältä Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Lue lisää
before
after

Essi Kynsilehto

"Ajatus laihduttamisesta alkoi, kun vaatekaupasta ei voinut ikinä katsella mitään nättiä. Kavereilla oli ihania vaatteita mitä ei voinut kuvitellakaan, että…"

Lue lisää
before
after

Anitta Aho

"Nuorempana olin hoikka ja harrastin liikuntaa. Kolmen lapsen jälkeen liikunta väheni satunnaisiin kävelylenkkeihin. Minulla oli raskas olo ja olin väsynyt."

Lue lisää