Vi lyckades!

Essi Kynsilehto

Namn: Essi Kynsilehto

Startvikt: 72kg

Nuvarande vikt: 56kg

Supporter: Marja-Terttu Pulkkinen

Ajatus laihduttamisesta alkoi, kun vaatekaupasta ei voinut ikinä katsella mitään nättiä. Kavereilla oli ihania vaatteita mitä ei voinut kuvitellakaan, että itse laittaisi koskaan päällensä. Farkkujen ostaminen oli yhtä kidutusta. Ystävä laihdutti todella paljon ja lyhyessä ajassa Cambridge Ohjelmalla ja innostuin hänen tuloksista! Sanoin äidilleni, että joululahjaksi en halua yhtään suklaata enkä uusia vaatteita. Hei Uuden Vuoden jälkeen aloitan Cambridgen.

Cambridge Ohjelma oli kuin minulle tehty. Kaikki oli ajateltu valmiiksi, mitä sain syödä ja mitä en. Paino tippui huimaa vauhtia ja kehuja sateli niin, että poskia punoitti.

Aikaisempiin laihdutuskertoihin verrattuna huimana erona tässä on ollut tilivelvollisuus valmentajalle. Kun yritin yksin, oli tosi helppo lipsua, kun jätti vaan menemättä puntarille seuraavana päivänä. Nyt puntarille on pakko mennä ja valmentaja katsoo vierestä, onko tuloksia tullut. Myös se, että kiloja tippuu heti ja paljon, tuo huimasti motivaatiota jatkamaan.

Minussa on nyt energiaa kuin pienessä kylässä! Kun tulen töistä, vaihdan melkein suoraan lenkkivaatteet päälle ja lähden juoksemaan ja liikkumaan koiran kanssa. Liikkumisesta on todellakin tullut intohimo, vaikka ennen sitä inhosinkin! Painonpudotuksen ansiosta on totta kai kevyempää liikkua kuin ennen. Olen myös huomannut, etten sairasta läheskään niin paljoa kuin ennen. Aiemmin minulla oli ongelmia astman kanssa, mutta nyt senkin kanssa pärjää paremmin!

Elämäni on laihdutuksen jälkeen muuttunut. Esimerkiksi ruokakaupassa ei käydä äkkiä vaan menee aikaa, kun luen jokaisesta paketista mitä se sisältää. Myös ruoanlaitto on suunnitelmallisempaa nykyään. Ennen en täyttänyt vapaa-aikaani liikunnalla, tosin kuin nyt.

En arvannut, että laihdutus antaa näin paljon virtaa ja miten hyvä olo minulla on kokoa ajan! En ikinä uskonut, että joku päivä sanon, että rakastan juoksemista. Huippua on myös se, että vaatekokoni tippui koosta 40 kokoon 34.

Valmentajani Marja-Terttu Pulkkinen on mahtava! Häneltä saa apua aina kun tarvitsee ja hänellä on aina hyviä ideoita ja vinkkejä!

Tillbaka