Vi lyckades!

Titta Tiri-Luukkonen

Namn: Titta Tiri-Luukkonen

Startvikt: 72kg

Nuvarande vikt: 61kg

Supporter: Marja-Terttu Pulkkinen

Vaatteet kiristivät ja laihduttaminen ei omin konstein onnistunut. Huono itsetunto ja väsynyt olo sai ajattelemaan, että nyt aloitan laihduttamisen. Tuloksia tuli nopeasti ja paino putosi yllättävän helposti. Alussa oli jatkuvasti nälkä, mutta hyvillä ohjeilla ja kannustuksella jaksoin eteenpäin.

Nyt oli oma tsemppari, valmentaja, jolta sai kannustavaa palautetta ja hyviä ohjeita. Lisäksi tuotteet, joiden käyttö oli helppoa. Veden juomisen tärkeys korostui. On niin mahtavaa, kun vaatteet mahtuvat päälle, itsetunto on kohentunut ja energiaa tekemiseen riittää.

Tarkkailen enemmän sitä, mitä laitan suuhuni. Voin kuitenkin syödä normaalia ruokaa. Annoskoot ovat pienentyneet. Jaksan paremmin, kun syön oikein. Liikkuminen on lisääntynyt.

Mielitekoja on aiempaa helpompi vastustaa. Makea ei maistu samalla tavalla kuin ennen. Annoskoot ovat pienempiä.

Yksin laihduttaminen on aina ollut vaikeaa. Olen huijannut itseäni jättämällä välistä aterioita ja kuvitellut siten laihtuvani. Olen ollut tietoinen laihdutusperiaatteista; lautasmallista, annoskoosta ja veden juomisen tärkeydestä, mutta ne eivät ole olleet käytänteinä arjessa mukana. Valmentajan rooli laihduttamisessa on merkittävä.

Tillbaka