Vi lyckades!

Anitta Aho

Namn: Anitta Aho

Startvikt: 87kg

Nuvarande vikt: 62kg

Supporter: Marja-Terttu Pulkkinen

Nuorempana olin hoikka ja harrastin liikuntaa. Kolmen lapsen jälkeen liikunta väheni satunnaisiin kävelylenkkeihin. Minulla oli raskas olo ja olin väsynyt. Minusta oli tullut mielialasyöppö ja sohvannurkkaan juuttuneena alas meni ruokaa, pullaa ja suurta herkkuani suklaata. Marraskuussa 2012 tuskailin töissä, että pitäisi saada yli 20 kiloa pois, mutta se ei onnistu millään. Työkaverini ehdotti minulle Cambridgea. Katsoin googlesta Cambridge-ohjelman sivut ja etsin lähimmän valmentajan. Sitten sain 50-vuotislahjaksi tyttäreltäni lahjakortin kasvohoitoon, johon menin huhtikuussa 2013.Kasvohoidon minulle teki Marja-Terttu, joka on myös Cambridge-valmentaja. Kysyin häneltä tästä ohjelmasta ja aika minulle järjestyi jo samalle päivälle.

Olin ensin tiukalla dieetillä ja kilot alkoivat pudota. Ensimmäiset kolme päivää olivat rankimmat, mutta sen jälkeen olo helpottui ja liikkumisen ilo löytyi jälleen. Laihdutus oli helppoa ja mukavaa ja tulokset alkoivat näkyä välittömästi. Opin myös ruokarytmin ja vedenjuonnin tärkeyden.

Enpä olisi vielä viime jouluna uskonut, että ennen seuraavaa joulua olen 24,8 kiloa kevyempi.  Olen nyt normaalipainoinen ja olo on todella hyvä. Kiitos siitä kuuluu Cambridgelle ja Marja-Tertulle, jolta olen saanut hyviä neuvoja ja joka on aina jaksanut minua tsempata!

Tillbaka