Vi lyckades!

Mika Suomela

Namn: Mika Suomela

Startvikt: 129kg

Nuvarande vikt: 106kg

Supporter: Marja-Terttu Pulkkinen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Liikkuminen alkoi tuottaa vaikeuksia ja töissä pienikin työ tuotti tuskaa ja hikipisaroita. Sitten myös kaikki vaatteet alkoivat käydä ahtaaksi ja ahdistavaksi.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Olen aikaisemminkin ollut samalla kuurilla ja sen helppous ja kuinka äkkiä tuloksia tulee. Alussa painon pudotus tuntuu että kiloja vaan tippuu todella nopeasti. Nykyään hieman on hidastunut, mutta yhtään miinus tuloksia ei vielä ole tullut ja se motivoi olemaan tällä kuurilla.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Tällä kertaa tuki on tullut suoraan valmentajalta. Joka motivoi jatkamaan. Vaikka muillakin dieteillä on tulosta tullut mutta ei sitä tukea ollut joka motivoi jatkamaan että tässä tulee loppuelämän kunto remontti.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Päivittäinen jaksaminen on tuonut elämään paljon iloja. Työssä jaksaminen on motivoinut jatkamaan ja päivittäinen liikunta on tullut suureksi osaksi elämään jälleen mukaan.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Liikunta on tullut suureksi osaksi mukaan elämään. Elämän iloisuus kun katsoo peilistä. Astma lääke on jäänyt kokonaan pois.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Motivoituminen kävelyyn. Esim. Kun alussa valmentaja vaan puhuin päivittäisestä liikkumisesta että hän vaatii sen 20min päivää kohdin. Niin nykyään kahden kuukauden jälkeen jaksaa tunnista kahteen tuntii liikkua. Ja myös elimistön rauhoittuminen.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen paljon onnellisempi kun laihdutuksen alussa. Ja omasta saavutuksesta pitää olla jo onnellinen vaikka matka onkin vielä hieman kesken.

Muuta lisättävää:

Kevät tulee ja tuo paljon uusia liikunta muotoja esille.

Tillbaka