Kevyt couscous-katkarapusalaatti

Sitruunainen couscoussalaatti jättikatkaravuilla on kevyt, mutta täyttävä ateria. Hyvä ja nopea vaihtoehto esimerkiksi lounaalle.

Kevyt couscous-katkarapusalaatti

Aika25 min

½ kpl punainen paprika
½ kpl keltainen paprika
50 g couscous
0,75 dl vettä
1 rkl sitruunan mehu
50 g kirsikkatomaattia lohkottuna
¼ punasipuli hienonnettuna
100 g kuorittuja jättikatkarapuja
50 g rucolaa
½ nippua tuoretta korianteria tai persiljaa hienonnettuna
pippuria

1

Poista paprikasta sisus ja siemenet. Suikaloi tai paloittele paprikat ja sipuli. Lohko tomaatit.

2

Laita couscous kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Anna vetäytyä 5 minuuttia kunnes vesi on täysin imeytynyt. Sekoita kevyesti haarukalla.

3

Lisää sitruunamehu couscousin joukkoon.
Lisää tomaatit, sipuli, katkaravut, rucola ja yrtit.
Mausta mustapippurilla.

Ingredients

 ½ kpl punainen paprika
 ½ kpl keltainen paprika
 50 g couscous
 0,75 dl vettä
 1 rkl sitruunan mehu
 50 g kirsikkatomaattia lohkottuna
 ¼ punasipuli hienonnettuna
 100 g kuorittuja jättikatkarapuja
 50 g rucolaa
 ½ nippua tuoretta korianteria tai persiljaa hienonnettuna
 pippuria

Directions

1

Poista paprikasta sisus ja siemenet. Suikaloi tai paloittele paprikat ja sipuli. Lohko tomaatit.

2

Laita couscous kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Anna vetäytyä 5 minuuttia kunnes vesi on täysin imeytynyt. Sekoita kevyesti haarukalla.

3

Lisää sitruunamehu couscousin joukkoon.
Lisää tomaatit, sipuli, katkaravut, rucola ja yrtit.
Mausta mustapippurilla.

Kevyt couscous-katkarapusalaatti