Onnistuimme!

Sari Kumpulainen

Nimi: Sari Kumpulainen

Ennen: 87kg

Nyt: 62kg

Sparraaja: Jonna Hakola

Kevät talvella 2014 kuulin ystävältäni Cambridge Ohjelmasta. Hän oli saanut muutamassa kuukaudessa pudotettuaan painoaan useita kiloja. Hän kertoi minulle ohjelmasta ja sen helppoudesta ja tästä innostuneena otin yhteyttä valmentajaani Jonnaan. Sovimme Jonnan kanssa tapaamisen, mutta jo puhelimessa Jonna kertoi, etten voi aloittaa laihduttamista tasolta 1 verenohennus lääkitykseni vuoksi. Jonna rukkasi tason 2 ohjelman minulle sopivaksi ja niinpä lähdin kokeilemaan laihduttamista ohjelman avulla.

Ensimmäinen viikko oli vaikeaa, sillä olen ollut aina kova leivän syöjä ja nyt sitä ei saanut syödä. Mielitekoja oli päivittäin, mutta sain ne selätettyä ja pystyin noudattamaan annettuja ruokailu ohjeita. Toisesta viikosta alkaen laihduttaminen sujui hyvin ja myös mieliteot vähenivät. Päivä päivältä oloni tuntui paremmalta ja energisemmältä. Kilojakin alkoi tippumaan tasaiseen tahtiin ja se innosti ja motivoi jatkamaan ja yrittämään vielä kovemmin.

Ensimmäisten viikkojen aikana kiusana olivat verenhyytymisarvoni. Arvot eivät millään meinannut pysyä hoitotasolla ja niinpä verenohennuslääkkeeni annosta jouduttiin rukkaamaan viikoittain. Lääkäri jopa mietti sellaista vaihtoehtoa, että minun on lopetettava laihduttaminen ohjelman avulla, koska vereni oli liian “paksua”.  Lopulta kuitenkin oikea annostus monen yrityksen jälkeen löydettiin ja sain jatkaa laihduttamista. Loppu ajan arvot ovat pysyneet hoitotasolla eikä sen puolesta ole tullut mitään ongelmia.

Nyt kevyempänä olo on mahtava ja energinen. Lenkkeilykin, joka ei ennen kuulunut suosikkeihini, sujuu hyvin ja sitä tulee harrastettua useita kertoja viikossa. Suosittelen lämpimästi Cambridge-ohjelmaa muillekin paino-ongelman kanssa kamppaileville.

Valmentajalleni Jonnalle ISO kiitos tukemisesta, motivoinnista ja tsemppaamisesta laihdutusmatkallani.

Takaisin