coach image coach image

Heippa, olen Hilkka,
Cambridge Valmentajasi

Hilkka Manninen

040-5623583

hilkka.manninen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Heippa!

Olen iloinen, että löysit sivuilleni. 

Itse ohjelmalla aiemmin laihduttaneena voin todella suositella tätä sillä Cambridge on näyttänyt toimivuutensa ja tehokkuutensa jo monen asiakkaan kohdalla. 

Valmentajana olen tsemppaava, elämän läheinen ja innostava. Haluan tukea sinua matkallasi kohti terveellisempää ja kevyempää elämää, kohti unelmaa. 

Mikäli sinulla on tavoite, haluat vain vähän keventyä, haluat karistaa raskauskilot, tai vaikka ylipainoa olisi kertynyt enemmänkin, ota reilusti yhteyttä. Olen vain puhelinsoiton tai viestin päässä.

Osaa unelmoida isosti ja huomaat, kuinka kuljet kohti niitä!

Onnistujat


before
after

Maija-Leena Tiistola

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Terveyden tähden oli painoa saatava alas. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Alussa mietti monenlaista. Yksilöllisyys ja henkilökohtaisuus on…"

Lue lisää
before
after

Liisa Tamminen-Haapala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Aloitin laihdutuksen kun huomasin että minulla on ylipainoa.  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?         Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Ahdistuin omasta ulkonäöstä. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?         Helppona Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten…"

Lue lisää