coach image coach image

Heippa, olen Hilkka,
Cambridge Valmentajasi

Hilkka Manninen

040-5623583

hilkka.manninen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Heippa!  

Olen Hilkka ja olen todella iloinen, että löysit sivuilleni. 

Olet varmasti jo miettinyt painonpudotusasioita, kun täällä sivustolla olet ja voinkin sinulle todeta, että juuri nyt olet aivan varmasti löytänyt oikean osoitteen.   

Olen luonnollisesti laihduttanut Cambridgella ja voin suositella sitä sekä teoriatiedon että oman kokemuksen perusteella. Suosittelen One to One -dieettiä (eli Cambridgeä) kaikille, jotka haluavat päästä eroon ylipainosta lopullisesti. Olen nähnyt metodiemme ja työvälineidemme toimivan tehokkaasti jo todella monen asiakkaan kohdalla.   

Valmentajana olen vastuullinen ja luotettava. Minulle on tärkeää kantaa One2One-brändin antamaa lupausta tosissani sekä laihdutuksesi aikana että sen jälkeen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sitoudun yhteiseen tekemiseemme aidosti: teen sinulle ensin kokonaissuunnitelman, ehdotan sinulle laihdutus- ja taukojaksoja, sovimme tapaamisista ja tauoista etukäteen ja pidän sinut oikeassa suunnassa koko prosessin läpi. Otan vastuun myös siitä, että onnistut painonhallinnassa ja palaat sovitulle polulle taukojen jälkeen.  LUPAAN SINULLE, ETTÄ IHAN OIKEASTI SOITAN!!  

Me valmentajat pyydämme aika ajoin palautetta omasta tavastamme valmentaa, jotta sinun olisi helpompi valita itsellesi sopiva valmentaja.
Tässä on muutama kommentti minusta:  

”Auttavainen, ymmärtäväinen.” 

”Helposti lähestyttävä, puhelias ja aina hymyssä suin.”   

”Hilkka on periksiantamaton, joka saa muutkin uskomaan itseensä.” 

Jos näiden kommenttien pohjalta sinusta tuntuu, että minä voisin auttaa ja tsempata myös sinua, niin kehotan sinua toimimaan heti. Oikea aika aloittaa on nyt eikä huomenna 😊

Soita tai lähetä sähköpostia, täytä lomake ”Jätä soittopyyntö” -napin takaa (jolloin minä soitan sinulle) tai ”Varaa aika” suoraan ajanvarauskalenteristani. Voit halutessasi varata maksuttoman tutustumisen, niin sinun ei tarvitse tehdä päätöstä pelkän tekstin perustella. Kerron sinulle mielelläni lisää joko puhelimessa, etätapaamisessa tai livenä täällä Perhossa.  

Suosittelen, että seuraat minua myös instagramissa ja facebookissa. Somessa pääset tutustumaan minuun paremmin ja saat tuoretta tietoa mm. ryhmistä, onnistujista, koulutuksissamme heränneistä ideoista, asiakkaiden vinkeistä jne.  Linkit somekanaviini löydät ylempää tältä sivulta profiilikuvani vierestä. Alla näet muutaman laihduttajistani, jotka haluavat rohkaista sinuakin aloittamaan työn terveyden ja hyvinvoinnin eteen. Tuonne kukaan ei ”joudu” itsestään, vaan siitä sovitaan aina tietysti erikseen 😊

Tavoite voi olla pieni keventyminen, haluat karistaa raskauskilot, tai vaikka ylipainoa olisi kertynyt enemmänkin, ota reilusti yhteyttä. Olen vain puhelinsoiton tai viestin päässä.  

Osaa unelmoida isosti ja huomaat, kuinka kuljet kohti niitä! 

Onnistujat


before
after

Kirsti Ahonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olo oli kaikkinensa huono. Sokerit oli koholla. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge ohjelmalla laihduttaminen on…"

Lue lisää
before
after

Susanna Tromp

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Huomasin, että paino vain pikku hiljaa hivuttautuu ylospäin ja halusin kuitenkin pysyä omassa hyvänolon painossa. …"

Lue lisää
before
after

Annukka Salmela

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Suvussa (ja myös minun vanhemmillani) on sukurasitteena elintasosairauksia esim. sokeritautia, verenpainetautia ja sepelvaltimotautia, joten näitä…"

Lue lisää
before
after

Minna Kuoppala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyttären häät oli tulossa elokuussa 2015 ja tuntui ettei tässä kropassa näytä mikään hyvältä. Olin…"

Lue lisää
before
after

Marko Mullo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tutuissa oli onnistujia niin sieltä sain kimmokkeen. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Laihdutus ohjelmalla oli yllättävän…"

Lue lisää
before
after

Maija-Leena Tiistola

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Terveyden tähden oli painoa saatava alas. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Alussa mietti monenlaista. Yksilöllisyys ja henkilökohtaisuus on…"

Lue lisää
before
after

Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Ahdistuin omasta ulkonäöstä. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?         Helppona Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten…"

Lue lisää