coach image coach image

Heippa, olen Hilkka,
Cambridge Valmentajasi

Hilkka Manninen

040-5623583

hilkka.manninen@cambridgeohjelma.fi

Alajärvi

Kauppakatu 26,

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Heippa hei!

Olen Hilkka ja toimin Cambridge Valmentajana Alajärvellä ja Perhossa.

Kipinä valmentajan työhön syttyi, kun sain itse ”uuden elämän” Cambridge tuotteiden, suunnitelman ja valmentajan avulla.

Minulla on takana useita painonpudotuksia ja yrityksiä keinolla millä milloinkin ja olen täysin vakuuttunut Cambridgen tehokkuudesta ja toimivuudesta sen itse koettuani.

Valmentajana haluan olla tsemppaava ja innostava ystäväsi. Haluan olla rinnallasi kulkemassa yhteistä matkaa kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Lupaan myös, että matkan aikana tulet nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta ilman painostamista tai vasten omaa tahtoasi.

Mikäli sinulla on jokin tavoite, haluaisit vain vähän keventää, haluaisit karistaa raskauskilot vyötäröltäsi tai vaikka ylipainoa olisi kertynyt enemmänkin, ota reilusti yhteyttä. Olen vain puhelinsoiton tai viestin päässä.

If you dream it, You do it!

Vi lyckades!


before
after

Maija-Leena Tiistola

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Terveyden tähden oli painoa saatava alas. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Alussa mietti monenlaista. Yksilöllisyys ja henkilökohtaisuus on…"

Läs mer
before
after

Kaarina Höykinpuro

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen taipuvainen keskivartalolihavuuteen, jonka myötä vaatteet kiristi ja olo ahdisti. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge…"

Läs mer
before
after

Liisa Tamminen-Haapala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Aloitin laihdutuksen kun huomasin että minulla on ylipainoa.  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?         Cambridge…"

Läs mer
before
after

Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Ahdistuin omasta ulkonäöstä. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?         Helppona Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten…"

Läs mer