coach image coach image

Heippa, olen Annika,
Cambridge Valmentajasi

Annika Korhonen

040-7676 866

annika.korhonen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Palvelut

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhyt Ohjelma

Kymppi Pois

Tasakilo

Tasaviikko

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

***Nettiajanvaraus ei tällä hetkellä toimi, soittele tai laita viestiä niin katsotaan sulle sopiva aika! 

Kiva kun löysit sivuilleni! 

Olen ollut Cambridge valmentajana tammikuusta 2012 lähtien. Cambridgesta kiinnostuin, koska oikeanlaiset ruokailutottumukset ja ravinto sekä kaikki mitä se tuo mukanaan, liittyy läheisesti sekä työhöni kauneushoitolassa, että harrastukseeni tatamilla. 

Harrastan ja kilpailen judossa, joka on painoluokka-urheilua, joten painon pitäminen kurissa ja sen tiputtaminen oikein on tärkeää. Cambridge herätti huomioni, koska siinä tiputetaan painoa nimenomaan oikein, eli niin että pystyy edelleen treenaamaan, paino ei tipu lihaksista ja samalla saadaan kaikki tärkeät ravinto-aineet.

On tavoitteenasi sitten kymmenien kilojen laihdutus tai maltillinen painon pudotus, autan ja kannustan Sinua saavuttamaan tavoitteesi! Enkä jätä sinua yksin myöskään laihdutuksen jälkeen. Painon hallinta on ihan yhtä tärkeää ja useimmat tarvitsevat myös siihen tukea, tsemppausta ja pientä painetta tilivelvollisuudestakin. 

Kun olet päättänyt haluta kevyemmän elämän, ota rohkeasti yhteyttä minuun -jo tänään. Jos teitä on valmiina innokas laihdutus porukka, voimme järjestää tapaamisen myös muualla, muutoin tapaamiset Vantaan Koivuhaassa.

Mikäli kalenteristani ei löydy sopivaa aikaa tai haluat varmistua Cambridge Ohjelman sopivuudesta sinulle, otathan yhteyttä soittamalla, whatsappilla, sähköpostitse tai Facebookin kautta! 

Lähivalmennusten lisäksi valmennan myös etänä, jolloin voit tulla valmennukseeni mistä päin Suomea tahansa. Etävalmennuksessa tapaamme Teamsin välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Teamsista, sillä huolehdin sinusta myös tarvittavan tekniikan suhteen.

Mikäli et juuri nyt kaipaa valmentajan tukea, voidaan sopia ajankohta jolloin tulet vain ostamaan Cambridge-tuotteita laihduttamiseen sekä painonhallintaan. 

Otathan seurantaan sivuni myös facebookissa. Linkki löytyy ylempää profiilikuvani vierestä.

Varaa aika tutustumiseen tai aloitukseen ja lähdetään tekemään tavoitteistasi totta!    

Onnistujat


before
after

Jarmo Torri

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Oma terveys. Uniapnea, verenpaine ja 2 tyypin diabetes vaivasi. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Sain…"

Lue lisää
before
after

Minna Pyykölä

"Useampi vuosi kului taistellessa elämästä ja päivittäisistä askareista selviytymisestä. Elin päivä ja hetki kerrallaan tiedostaen, että mikä hetki tahansa saattoi…"

Lue lisää
before
after

Kristina Frietsch-Muttilainen -27 kg

"Minun matkani Olin ollut leikkauksessa, jonka jälkeen keskustelin leikanneen lääkärin kanssa jatkotoimenpiteistä. Hänen lauseensa jäi mieleeni ja heti kun se…"

Lue lisää