coach image coach image

Heippa, olen Annika,
Cambridge Valmentajasi

Annika Korhonen

040-7676 866

annika.korhonen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Palvelut

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhyt Ohjelma

Kymppi Pois

Tasaviikko

Tasakilo

Certified Coach

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen ollut Cambridge valmentajana tammikuusta 2012 lähtien. Cambridgesta kiinnostuin, koska oikeanlaiset ruokailutottumukset ja ravinto sekä kaikki mitä se tuo mukanaan, liittyy läheisesti sekä työhöni kauneushoitolassa, että harrastukseeni tatamilla. 

Harrastan ja kilpailen judossa, joka on painoluokka-urheilua, joten painon pitäminen kurissa ja sen tiputtaminen oikein on tärkeää. Cambridge herätti huomioni, koska siinä tiputetaan painoa nimenomaan oikein, eli niin että pystyy edelleen treenaamaan, paino ei tipu  lihaksista ja samalla saadaan kaikki tärkeät ravinto-aineet.

On tavoitteenasi sitten kymmenien kilojen laihdutus tai maltillinen painon pudotus, autan ja kannustan Sinua saavuttamaan tavoitteesi! Enkä jätä sinua yksin myöskään laihdutuksen jälkeen -painon hallinta on ihan yhtä tärkeää ja useimmat tarvitsevat myös siihen tukea, tsemppausta ja pientä painetta tilivelvollisuudestakin. 

Kun olet päättänyt haluta kevyemmän elämän, ota rohkeasti yhteyttä minuun -jo tänään. Jos teitä on valmiina innokas laihdutus porukka, voimme järjestää tapaamisen myös muualla, muutoin tapaamiset pääsääntöisesti Pohjois-Helsingissä, Falkullassa.

Lähivalmennusten lisäksi valmennan myös etänä, jolloin voit tulla valmennukseeni mistä päin Suomea tahansa.

Otathan seurantaan sivuni myös facebookissa. Linkki löytyy ylempää profiilikuvani vierestä.

Vi lyckades!


before
after

Minna Pyykölä

"Useampi vuosi kului taistellessa elämästä ja päivittäisistä askareista selviytymisestä. Elin päivä ja hetki kerrallaan tiedostaen, että mikä hetki tahansa saattoi…"

Läs mer