Tips för hur man bantar snabbt

Många bantare undrar hur man kan gå ner i vikt snabbt, och om det faktiskt är möjligt att lyckas med snabb viktnedgång som också är hållbar. Vi som jobbar med One 2 one Diet vet hur man bantar snabbt på ett hälsosamt och mycket motiverande sätt. Alla bantningsmetoder passar naturligtvis inte för alla och därför erbjuder vi en Coach som gör upp en personlig bantningsplan för varje deltagare. Följer du planen med hjälp av Coachens stöd kommer du att ta stora kliv mot dina mål.

Oavsett om du bantar snabbt eller långsamt, inleds din bantningsresa alltid med ditt eget beslut om förändring. Du kan samla på dig kilon utan att du märker det, men de lär inte försvinna av sig själv. Det behövs alltid ett beslut om att gå ner i vikt och tillräcklig motivation för att verkligen börja banta. Viljan till förändring är utgångspunkten är i varje bantningsprocess, dessutom behövs färdigheter för att kunna ta sig vidare i processen med framgång. Om du undrar hur man bantar snabbt, så kan vi börja med att konstatera att du lär behöva en rejäl dos engagemang, självdisciplin och arbetsvilja. Kom också ihåg att jobbet inte är klart i och med att du avslutar bantningen. Även om du har lärt dig hur man kan gå ner i vikt snabbt är det också viktigt att du lär dig ta kontroll över vikten på lång sikt, så att du klarar av att behålla den vikt du har uppnått.


Under bantningsprocessens gång är det viktigt att lära sig en ny livsstil, och acceptera att det är den som gäller i fortsättningen för den som vill kunna hantera sin vikt. Om du inte lär dig viktkontroll medan du bantar, är det stor risk att du snabbt får tillbaka dina förlorade kilon. Det gäller både vid snabb viktnedgång och bantning i långsam takt. Det är ofta bantarens personliga egenskaper som avgör, vilken bantningsmetod som passar bäst. Det centrala är inte på vilket sätt kilona försvinner, det viktigaste är att personen som bantar hittar sunda matvanor och den viktkontroll som behövs för att kunna hålla extra kilon borta även efter att bantningen har avslutats. Väljer du programmet One 2 one Diet kommer du att lära du dig hitta en sund livsstil redan under bantningsresans gång. Under programmets gång diskuterar vi exempelvis måltidsstorlekar och lär oss hitta en regelbunden måltidsrytm. Med rätt kost och handledning är snabb viktnedgång ingen omöjlighet. Hur skulle det kännas, om du skulle vara några kilo lättare redan om en vecka?

Undrar du hur man kan gå ner i vikt snabbt? Bantningsexperten ger sina bästa tips!

Annika Rak
Verkställande direktör
 1. Välj frukost i flytande form
  En fräsch smoothie eller en One 2 one Diet-shake ger dig en lätt men energisk start på dagen. One 2 one Diet-måltidsersättningar är också ett utmärkt frukostalternativ för bantare. Produkterna ger dig mättnadskänsla fram till lunch och dessutom stenkoll på kalorierna.

 2. Ersätt dina måltider med hälsosammare alternativVälj frukost i flytande form
  Soppor eller pastarätter som innehåller lagom mycket kalorier är bra måltidsalternativ för en bantare. I vårt utbud av One 2 one Diet-måltidsersättningar hittar du välsmakande alternativ till både lunch och middag.

 3. Glöm inte mellanmålet!
  Det är oftast på eftermiddagen som magen börja kurra. Det är smart att ha ett proteinrikt mellanmål med dig i väskan, för proteinet hjälper dig att stilla hungerskänslan.

 4. Ät lätt på kvällen
  En lätt kvällsbit är nyckeln till en lyckad viktminskning. Bland våra One 2 one Diet-måltidsersättningar hittar du soppor, pastarätter, gröt samt olika sorters bars och shakes – välj den måltidsersättning som passar dig bäst.

 5. Promenera mycket
  Förutom att hålla koll på kosten är det också bra om du rör på dig, till exempel genom att ta en promenad. Bantningskost behöver inte nödvändigtvis kompletteras med hård träning. När vi vill banta går det ofta så att vi ivrigt ökar mängden träning samtidigt som vi minskar mängden mat. Det här är inte den bästa strategin för dig som vill uppnå snabb viktnedgång, eftersom du skapar obalans i förhållandet mellan kalorier och träning.

Jag vill banta

Lämna dina kontaktuppgifter så kommer en av våra erfarna coacher att kontakta dig, antingen via telefon eller e-post. Du förbinder dig inte till någonting i och med detta, du kan i lugn och ro bekanta dig med coachen och det program för viktnedgång som han eller hon föreslår. Vi hoppas att du väljer att hoppa på tåget och vi är säkra på att det blir en lyckad resa!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi lyckades

Snabb viktnedgång med One 2 one Diet


Vi vet hur man bantar snabbt – med hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt, en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.