coach image coach image

Heippa, olen Katri,
Cambridge Valmentajasi

Katri Elo

044 5322277

katri.elo@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

10 Pois

Tasakilo

Tasaviikko

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Kaipaatko kevyempää oloa, iloa ja energiaa elämääsi?  

Mikäli vastasit kyllä, tee jo tänään tärkeä päätös; ala panostamaan hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi. Valmentajanasi annan sinulle ohjeet ja neuvot, tsemppaan sekä tuen sinua iloisesti ja kannustavasti koko matkan ajan, kun opettelet uusia elämäntapoja laihduttamista painonhallintaan. 

Oman -20 kg:n ja asiakkaitteni laihdutustulosten myötä olen vakuuttunut Cambridge Ohjelman toimivuudesta ja tehokkuudesta. Laihtuminen tällä ohjelmalla tapahtuu terveellisesti ja turvallisesti. Cambridge Taso-ohjelman avulla opetan sinulle ravitsemussuosituksiin perustuvan terveyttä edistävän, monipuolisista ja vaihtelevista raaka-aineista koostuvan ruokavalion perustan.  

Tarjoan lähi- ja etävalmennusta yksilö-, pari- sekä ryhmäasiakkaille.

Joko aloitamme sinun matkasi kohti kevyempää ja energisempää elämää, lupaan, että avullani onnistut? 

Katri 

Vi lyckades!


before
after

Jonna Tuominen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen ollut vuosia ”päättänyt” laihduttaa kehooni kertyneitä kiloja. Kuulun siihen ihmisryhmään, joka aina uudelleen ja…"

Läs mer
before
after

Manta Suutari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaapissa kutistuneet vaatteet ja se, ettei ollut hyvä olla. Olotila oli  nuupahtanut ja väsähtänyt. Millaisena…"

Läs mer
before
after

Eila Toivanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Peilikuvan näkeminen ja kengännauhojen solmimisen vaikeus. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Ensimmäiset kaksi viikkoa oli vaikeimmat ja sen…"

Läs mer
before
after

Rolf Wigelius

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Täytin 50- vuotta, minulla oli nivelkipuja ja halusin alkaa kiinnittämään enemmän huomiota hyvinvointiini. Millaisena koit…"

Läs mer