coach image coach image

Heippa, olen Katri,
Cambridge Valmentajasi

Katri Elo

044 5322277

katri.elo@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

10 pois

Tasakilo

Tasaviikko

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Kaipaatko kevyempää oloa, iloa ja energiaa elämääsi? 

Tervetuloa sivuilleni! Olen Katri, iloinen ja kannustava Cambridge valmentaja Kangasalta. On ilo tutustua sinuun ja saada mahdollisuus auttaa sinua matkallasi kohti terveys- ja hyvinvointitavoitteitasi.

Valmennustyöni on osa-aikaista, ja työskentelen joustavasti viikolla iltaisin sekä viikonloppuisin, tarjoan valmennusta myös etänä. Tämän lisäksi teen tärkeäksi ja arvokkaaksi kokemaani päivätyötä nuorten parissa auttaen heitä saavuttamaan ammatillisen koulutuksen. Haluan auttaa heitä löytämään oman polkunsa ja saavuttamaan menestystä elämässään.

Valmennuskokemukseni on monipuolinen, ja olen iloinen voidessani kertoa, että olen auttanut yli 100 valmennettavaa matkalla kohti terveellisempää elämää. Yhdessä olemme saavuttaneet upeita tuloksia, ja valmennettavani ovat yhteensä laihtuneet uskomattomat 900 kiloa. Olen ylpeä jokaisesta valmennettavastani ja siitä, että olen voinut olla osa heidän matkaansa kohti terveellisempää elämää.

Minut tunnetaan iloisena, positiivisena ja kannustavana valmentajana. Uskon vahvasti siihen, että positiivinen asenne ja kannustus ovat avainasemassa matkalla kohti terveellisempiä elämäntapoja. Olen aina valmis tukemaan valmennettaviani, tarjoamaan rohkaisua ja kannustusta, ja auttamaan heitä ylittämään omat rajansa. Valmennusprosessini perustuu yksilöllisyyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Ymmärrän, että jokainen valmennettava on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöin ohjelman juuri heidän tarpeidensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Tavoitteeni on auttaa sinua luomaan kestävä elämäntapamuutos, joka tukee hyvinvointiasi pitkällä aikavälillä.

Tuon valmennukseeni mukaan myös kokemukseni ja ammattitaitoni nuorten kanssa työskentelystä. Ymmärrän, että jokaisella ihmisellä on omat haasteensa ja elämäntilanteensa, ja pyrin luomaan turvallisen ja tukevan ympäristön, jossa valmennettavani voivat avoimesti jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan.

Ota yhteyttä minuun, niin voimme aloittaa yhteisen matkamme kohti parempaa hyvinvointia ja onnellisuutta. Voit varata aloitusaikasi ajanvarauskalenteristani, soittaa tai laittaa viestiä ja kysellä ohjelmasta tarkemmin.

Olet tervetullut onnistumaan,

Katri 

Vi lyckades!


before
after

Jonna Tuominen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen ollut vuosia “päättänyt” laihduttaa kehooni kertyneitä kiloja. Kuulun siihen ihmisryhmään, joka aina uudelleen ja…"

Läs mer
before
after

Manta Suutari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaapissa kutistuneet vaatteet ja se, ettei ollut hyvä olla. Olotila oli  nuupahtanut ja väsähtänyt. Millaisena…"

Läs mer
before
after

Eila Toivanen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Peilikuvan näkeminen ja kengännauhojen solmimisen vaikeus. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?Ensimmäiset kaksi viikkoa oli vaikeimmat ja sen…"

Läs mer
before
after

Rolf Wigelius

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Täytin 50- vuotta, minulla oli nivelkipuja ja halusin alkaa kiinnittämään enemmän huomiota hyvinvointiini. Millaisena koit…"

Läs mer