coach image coach image

Heippa, olen Katri,
Cambridge Neuvojasi

Katri Elo

044 5322277

katri.elo@cambridgeohjelma.fi

Kangasala

,

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

10 pois

Koulutustaso

Sertifioitu Neuvoja

Älä odota, aloita tänään

Hei,   

Olen Katri, iloinen ja innostava, positiivisella ja määrätietoisella asenteella Sinua eteenpäin luotsaava Cambridge-ohjaaja Kangasalta.  

Olen ollut pitkään ylipainoinen ja yrittänyt laihduttaa monin eri keinoin vuosien varrella. Nyt olen onnistunut pudottamaa painoani Cambridge Ohjelman avulla yli 10 kiloa. Jatkan vielä omaa laihdutusmatkaani jonkin aikaa. Laihtumisen myötä olen saanut paljon energiaa päiviini, konkreettisia terveysvaikutuksia ja pitkän tauon jälkeen, myös vaatekaupassa käynti on ollut mukavaa. Kaikesta tästä innostuneena päätin alkaa Cambridge ohjaajaksi, jotta myös Sinä pääset kokemaan kaiken saman hyvään oloon ja onnistumiseen liittyvän ilon, jota saan itse kokea ja autan sinua pääsemään tavoitepainoosi. Omakohtaisesta kokemuksesta tiedän, että noudattamalla ohjelmaa tämä toimii, ja sinäkin onnistut varmasti.  

Kaipaatko Sinäkin kevyempää oloa, iloa ja energiaa elämääsi? Tee tänään tärkeä päätös ja aloita panostamaan itseesi ja tulevaisuuteesi.  Saat energiaa, positiivisia terveysvaikutuksia ja hyvinvointia elämääsi.   

Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä Sinulle kevyempi huominen!  

Olet tervetullut neuvontaani myös yhdessä kumppanisi, ystäväsi, perheesi tai ryhmän (max.8 hlö) kanssa. Facebook – sivulta Katri Elo Cambridge ohjaaja saat lisätietoa, tarjouksia ja voit varata ajan ohjaukseeni.