Terveellinen intialainen kana

Aika30 min
1 silputtu sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tuore vihreä chili, pieneksi silputtu
5 inkiväärin juurta pilkottuna
1 kurkumaa jauheena
1 korianteria jauheena
½ kuminaa jauheena
muutama lehti tuoretta korianteria
50 ml vettä
1 kanelitikku
300 g luutonta ja nahatonta kanan rintaa viipaloituna
125 ml Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
2 tbsp pilkottua tuoretta korianteria
Tulinen parsakaali:
½ pieni sipuli silputtuna
ripaus kuminan siemeniä
2 tbsp Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
100 g parsakaalia
1 valkosipulin kynsi silputtuna
1 tuore chili silputtuna
tuore chili silputtuna
1

Laita sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, jauhetut mausteet ja korianterin lehdet tehosekoittimeen ja sekoita paksuksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi vähän kerrallaan samalla sekoittaen.

2

Lisää joukkoon kanelitanko ja paista seosta pannulla keskilämmöllä jatkuvasti sekoittaen noin 1 minuutti. Lisää pannulle kana ja paista kolme minuuttia käännellen sitä seoksessa.

3

Kaada kasvisliemi, laita kansi pannun päälle ja kiehuta 10 minuuttia kunnes kana on kypsää. Poista kanelitanko.

4

Kanan kypsyessä, laita sipuli, kuminan siemenet ja liemi parsakaalille toiseen pannuun/kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon parsakaali, valkosipuli ja chili. Keitä 5 minuuttia kunnes parsakaali on pehmeää. Mausta mustapippurilla ja tarjoile kana. Ripottele päälle korianteria.

Ingredients

 1 silputtu sipuli
 2 valkosipulin kynttä
 1 tuore vihreä chili, pieneksi silputtu
 5 inkiväärin juurta pilkottuna
 1 kurkumaa jauheena
 1 korianteria jauheena
 ½ kuminaa jauheena
 muutama lehti tuoretta korianteria
 50 ml vettä
 1 kanelitikku
 300 g luutonta ja nahatonta kanan rintaa viipaloituna
 125 ml Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
 2 tbsp pilkottua tuoretta korianteria
Tulinen parsakaali:
 ½ pieni sipuli silputtuna
 ripaus kuminan siemeniä
 2 tbsp Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
 100 g parsakaalia
 1 valkosipulin kynsi silputtuna
 1 tuore chili silputtuna
 tuore chili silputtuna

Directions

1

Laita sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, jauhetut mausteet ja korianterin lehdet tehosekoittimeen ja sekoita paksuksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi vähän kerrallaan samalla sekoittaen.

2

Lisää joukkoon kanelitanko ja paista seosta pannulla keskilämmöllä jatkuvasti sekoittaen noin 1 minuutti. Lisää pannulle kana ja paista kolme minuuttia käännellen sitä seoksessa.

3

Kaada kasvisliemi, laita kansi pannun päälle ja kiehuta 10 minuuttia kunnes kana on kypsää. Poista kanelitanko.

4

Kanan kypsyessä, laita sipuli, kuminan siemenet ja liemi parsakaalille toiseen pannuun/kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon parsakaali, valkosipuli ja chili. Keitä 5 minuuttia kunnes parsakaali on pehmeää. Mausta mustapippurilla ja tarjoile kana. Ripottele päälle korianteria.

Terveellinen intialainen kana

Laihduta One 2 one Dietillä!

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti!

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.