Miten laihtua nopeasti?

Moni painonpudottaja pohtii, miten laihduttaa nopeasti ja onko nopea ja pysyvä laihdutus edes mahdollista? Me One 2 one Dietillä tiedämme, että oikein tehtynä nopea laihdutus voi olla terveellistä ja erittäin motivoivaa. Kaikki laihdutustavat eivät tietenkään sovi kaikille ja siksi Sparraajamme laativatkin jokaiselle laihduttajalleen henkilökohtaisen laihdutussuunnitelman, jota noudattamalla ja Sparraajan tuella kuljetaan kohti asetettuja tavoitteita.

Oli laihtuminen sitten nopeaa tai hidasta, on laihdutusmatkan aloittaminen aina omasta päätöksestä kiinni. Kiloja voi kertyä huomaamatta, mutta laihtumiseen tarvitaan aina motivaatiota ja päätös ryhtyä laihduttamaan. Koko laihtumisprosessin lähtökohtana on halu muutokseen ja valmius työskennellä sen eteen. Niin laihtuminen nopeasti kuin hitaastikin vaatii omistautumista, itsekuria ja kovaa työtä. On hyvä tiedostaa, että urakka ei ole ohi laihtumisen jälkeen, vaan pysyviä tuloksia tavoittelevien on tärkeää oppia myös hallitsemaan uutta painoaan, ettei se pääse taas nousemaan.

Laihdutusprosessin aikana on tärkeää hyväksyä ja opetella uudet elämäntavat, jotka pitävät painon poissa laihtumisen jälkeen. Jos painonhallintaa ei harjoitella laihdutuksen aikana, voivat kilot tulla helposti takaisin, oli laihdutus sitten tapahtunut nopeasti tai hitaammalla tahdilla. Riippuu pitkälti laihduttajasta ja persoonasta, millainen laihdutus kullekin sopii. Keskeistä ei niinkään ole se, millä tavalla painoa pudotetaan, vaan se, löytääkö laihduttaja sellaisen tavan syödä, jolla paino pysyy poissa myös painonpudotuksen jälkeen. One 2 one Dietillä uusia elämäntapoja opetellaan jo laihdutusmatkan aikana. Ohjelmamme sisältävät mm. kohtuullisten annoskokojen ja säännöllisen ateriarytmin opettelemista. Oikealla ruokavaliolla ja täsmävinkeillä voi kiloja siis karistaa nopeastikin. Miltä kuulostaisi, jos sinulla olisi jo viikon päästä pari kiloa kevyempi olo?

Miten laihduttaa nopeasti? Laihduttamisen asiantuntija vastaa!

Annika Rak
Toimitusjohtaja
 1. Valitse nestemäinen aamiainen
  Raikkaalla smoothiella tai One 2 one Dietin pirtelöllä aamu lähtee käyntiin kevyesti mutta energisesti. One 2 one Dietin ateriankovikkeet ovat loistaviaa aamupalavaihtoehto laihduttajalle, joiden avulla saat kalorit kuriin ja pysyt kylläisenä lounaaseen asti. 

 2. Korvaa ateriat terveellisemmillä vaihtoehdoilla
  Keitot tai sopivasti kaloreita sisältävät pastat ovat hyviä vaihtoehtoja laihduttajan aterialle. One 2 one Dietin ateriankorvikkeista löydät maukkaat vaihtoehdot niin lounaalle kuin illalliselle. 

 3. Älä unohda välipaloja!
  Iltapäivä on usein se aika päivästä, kun vatsa alkaa kurnia. Proteiinipitoista välipalaa on fiksua pitää mukana niin töissä kuin muuallakin menossa. Proteiini auttaa pitämään ruokahalun kurissa ja pitää nälkää hyvin. 

 4. Syö kevyesti iltaisin
  Kevyt illallinen on avain onnistuneeseen painonpudotukseen. One 2 one Dietin ateriankorvikkeista löytyy keittoja, pastoja, puuroja, patukoita ja pirtelöitä, joista voit valita mieleisesi ateriavaihtoehdon.

 5. Kävele paljon
  Ruokavalion tarkkailun lisäksi kävely tekee hyvää, mutta raskaampaa liikuntaa ei laihdutusruokavalion lisäksi välttämättä tarvita. Usein käy niin, että kun haluamme laihtua, lisäämme treeniä ja vähennämme ruoan määrää. Tämä ei kuitenkaan ole paras tapa laihduttaa, sillä kalorit ja liikunta eivät ole oikeassa suhteessa.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onnistumistarinat

Laihtuminen nopeasti One 2 one Dietin avulla


Me tiedämme, miten laihtua nopeasti ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.