Onnistuimme!

Maarit Rannanjärvi

Nimi: Maarit Rannanjärvi

Ennen: 67kg

Nyt: 59kg

Sparraaja: Maritta Meriluoto

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minulla on diabetes ja insuliini oli nostanut painoani ja olo oli turvonnut ja huono olo insuliinista.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Hyvänä, yllätyin nopeasta tuloksesta. Laihdutus on laskenut verensokeri arvojani ja nyt en tarvitse enää insuliinia ja yksi tablettikin on päiväannoksestanivähennetty.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Paino putoaa Cambridge Ohjelmalla. Koen että vointi on parempi. Aikaisemmat laihdutukseni eivät ole opettaneet kuinka ylläpidän saavutetun tavoitepainon. Cambridge Ohjelma opettaa myös sen. Ohjeet ovat selkeät kuinka syön ja sitä olen tarvinnut.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Suurin hyöty on ollut verensokeriarvojen lasku ja vaikutus omaan hyvinvointiin. Vaatteet sopii paremmin päälle. Maksarasvan pienentyminen joka tärkeä diabeetikolle ja sitä en ole muilla laihdutusmenetelmillä onnistunut aikaisemmin saamaan kuriin. Itsetunnon parantuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tyytyväisyys.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Nyt kun verensokeriarvoni ovat pysyneet tasaisena, huomaan että se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja olen energisempi. Laihdutus tuo itselleni tyytyväisen olon tähän saavutukseeni.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Ohjelma on helppo, kun on selkeät säännöt mitä syödään ja lähteä sitä noudattamaan. Keskivartalon kaventuminen on yllättänyt. Sain mitä lähdin Ohjelmalta hakemaan.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen kokeillut myös kuntosaliohjelmaa mutta en laihtunut sillä. Pelkkä kuntosali ei riittänyt, vaan tarvitsin myös laihdutusohjelman jolla muutan ruokavalioni ja laihdun. Cambridge Ohjelma laihduttaa pysyvästi.

Muuta lisättävää: Voin suositella Cambridge Ohjelmaa henkilölle joka kamppailee painonsa ja verensokeriarvojensa kanssa. Valmentaja on suuri tuki ja auttaa vaikeiden tilanteiden yli tukien ja tsempaten.

Takaisin