Vähäkalorinen lohi-parsakaaligratiini

Herkullinen parsakaaligratiini maistuu vieläkin paremmalta, kun siihen lisätään lohta. Lohi on erittäin ravinnerikas ja rasvainen kala. Se on loistava A- ja D-vitamiinin lähde sekä sisältää runsaasti omega-3 rasvahappoja. Terveyden kannalta olisi hyvä syödä vähintään kerran viikossa rasvaista kalaa. Tässä herkullinen ja helppo resepti kalasta nauttimiseen. Halutessasi voit korvata lohen myös muilla kalavaihtoehdoilla.

Lohi-parsakaaligratiini kalorit: Kokonaiskalorimäärä 796 (2 annosta). Yksi annos sisältää 398 kcal.

Lohi ja parsakaaligratiini
Aika35 min
200 g lohifilettä (ruodotan ja nahaton)
200 g parsakaalia (kukinnot eroteltuna)
1 keskikokoinen muna
150 g vähärasvaista luonnonjogurttia
1 tl sinappia
Mustapippuria
1 tl raastettua sitruunan kuorta
1 rkl korppujauhoja
1 rkl vähärasvaista raastettua Cheddarjuustoa
150 g miniporkkanoita
1

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita lohifileet kattilaan ja peitä kylmällä vedellä.
Kun vesi alkaa kiehua, laske lämpöä ja anna kiehua varovasti 10 minuuttia minkä jälkeen kaada vesi pois kattilasta.

2

Sillä aikaa kun vesi kiehuu, höyrytä parsakaalia 5 minuuttia höyrytyskattilassa tai laita se siivilään höyryttymään kiehuvan lohikattilan yläpuolelle.
Sekoita kulhossa vispilällä sekaisin muna, jogurtti, sinappi, mustapippuri ja sitruunan kuoret.

3

Leikkaa lohi suuriksi paloiksi ja asettele uunivuokaan yhdessä parsakaalin kanssa. Kaada jogurttiseos päälle. Ripottele päälle tasaisesti korppujauhoja ja raastettua cheddarjuustoa.

4

Paista uunissa noin 20 miunuuttia, kunnes pinta kuplii ja saa kultaisen värin. Paistumisen aikana höyrytä tai keitä miniporkkanat.
Annostele gratiini lautaselle ja tarjoile miniporkkanoiden kanssa.

Ingredients

 200 g lohifilettä (ruodotan ja nahaton)
 200 g parsakaalia (kukinnot eroteltuna)
 1 keskikokoinen muna
 150 g vähärasvaista luonnonjogurttia
 1 tl sinappia
 Mustapippuria
 1 tl raastettua sitruunan kuorta
 1 rkl korppujauhoja
 1 rkl vähärasvaista raastettua Cheddarjuustoa
 150 g miniporkkanoita

Directions

1

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita lohifileet kattilaan ja peitä kylmällä vedellä.
Kun vesi alkaa kiehua, laske lämpöä ja anna kiehua varovasti 10 minuuttia minkä jälkeen kaada vesi pois kattilasta.

2

Sillä aikaa kun vesi kiehuu, höyrytä parsakaalia 5 minuuttia höyrytyskattilassa tai laita se siivilään höyryttymään kiehuvan lohikattilan yläpuolelle.
Sekoita kulhossa vispilällä sekaisin muna, jogurtti, sinappi, mustapippuri ja sitruunan kuoret.

3

Leikkaa lohi suuriksi paloiksi ja asettele uunivuokaan yhdessä parsakaalin kanssa. Kaada jogurttiseos päälle. Ripottele päälle tasaisesti korppujauhoja ja raastettua cheddarjuustoa.

4

Paista uunissa noin 20 miunuuttia, kunnes pinta kuplii ja saa kultaisen värin. Paistumisen aikana höyrytä tai keitä miniporkkanat.
Annostele gratiini lautaselle ja tarjoile miniporkkanoiden kanssa.

Vähäkalorinen lohi-parsakaaligratiini

Laihduta One 2 one Dietillä!

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti!

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.