coach image coach image

Hei, olen Hilkka,
Cambridge Valmentajasi

Hilkka Sarapisto

040-5123785

hilkka.sarapisto@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Tasaviikko

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Hei, hauska tutustua!

Olen Hilkka, Cambridge-valmentaja ja innostunut hyvinvoinnista

Olen tehnyt tätä työtä yli puolitoista vuotta, ja olen vakuuttunut siitä, että Cambridge-ohjelma auttaa sinua voimaan hyvin, olipa tavoitteesi muutama tai useampi kilo.
Tulokset ovat nopeita ja pysyviä, ja olen täällä auttamassa ja ohjaamassa sinua matkallasi.

Ennen kuin aloitin valmentajan urani, työskentelin pitkään bioteknologian suuryrityksessä. Ajattelin jo tuolloin, että haluan tehdä jotain hyvinvointiin liittyvää, kun jään eläkkeelle. Ja niin päätin tehdä. Ensimmäinen askel oli Arteriograph, joka mittaa sydämen ja verisuonten kuntoa. Sen jälkeen päätös Cambridge painonhallintaohjelman aloittamisesta oli helppo: ylimääräisten kilojen pudottaminen tuo paljon iloa ja hyötyä. Sydän jaksaa paremmin, kevyempi olo lisää energisyyttä, liikunnasta tulee iloisempaa, uni parantuu, hengittäminen helpottuu ja energiaa riittää enemmän – eli kaikki edistää hyvinvointiamme!

Jotkut saattavat sanoa, että terveellinen elämä on tylsää, mutta en ole samaa mieltä. Ainakaan minulle terveellinen ruoka ei ole tylsää, nautin kävelylenkeistä erityisesti koirani kanssa, tykkään joogasta, joka pitää kehon vetreänä, golf haastaa sekä kehon että mielen, opiskelen ranskaa, sillä se on hauska kieli, kudonneule-koneella, sillä rakastan luovaa tekemistä, leivon hapanjuurileipää, koska se maistuu niin herkulliselta, ja kesällä nautin puutarhasta, metsästä ja merestä, jotka tuovat mielenrauhaa. Minulla riittää energiaa ja intoa elämään täyttä elämää. Uskon, että voin elää vähintään 100-vuotiaaksi, koska maailmassa on vielä niin paljon hauskaa tekemistä.

Ja tiedätkö mitä? Minulla riittää energiaa myös sinulle. Olen innoissani päästessäni sparraamaan sinua. Cambridge-ohjelma on erinomainen työkalu painonhallintaan ja laihtumiseen. Ohjelma perustuu tutkittuihin tuotteisiin, joiden avulla voit laihtua turvallisesti. Huomaat pian että voit paremmin ja olet energisempi, mitä kaikkea haluaisitkaan tehdä uudella energialla?

Löydät minut Kymppihoitolasta Porvoosta, Rihkamakatu 10, sisäpiha
Voit soittaa tai lähettää WhatsApp viestin puh: 040 5123785 tai 
varaa aika ajanvarauskalenterista: https://varaukset.one2onediet.fi/reservations


Vi lyckades!


before
after

Lea Valtonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt, vuosien varrella ylipainoa oli kertynyt noin 30 kg. Polvet ja lonkat eivät enää…"

Läs mer