Vi lyckades!

Lea Valtonen

Namn: Lea Valtonen

Startvikt: 89kg

Nuvarande vikt: 82kg

Supporter: Hilkka Sarapisto

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Terveydelliset syyt, vuosien varrella ylipainoa oli kertynyt noin 30 kg. Polvet ja lonkat eivät enää kestäneet kävelyä. Myös raskas työ alkoi käydä vaikeaksi. Yöunetkin olivat huonot ja närästys vaivasi.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Kun oli päättänyt aloittaa, ohjelman tekeminen sujui helposti. Motivaatio vain kasvoi kun huomasin pian että liikkuminen oli helpompaa ja hyväolon tunne kasvoi. Toisten herkkuttelukaan ei haitannut.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Tämä erosi muista laihdutuksista selkeillä ohjeilla ja tuotteilla. En ennen ollut käyttänyt valmentajaa … nyt sain tukea ja vinkkejä joilla pysyin ja pysyn raiteilla.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Motivaatio liikkumiseen tuli elämään takaisin  jo kahden viikon jälkeen aloituksesta. Närästys hävisi ja yöunet paranivat. Olen omaksunut uusia terveellisempiä tapoja, jotka auttavat minua jatkossa painonhallinnassa. Herkuttelukin on sallittua, mutta kohtuudella ja silloin tällöin. Uskon itseeni ja pystyn laihduttamaan vielä ainakin 10 kg lisää jotta pääsen lähemmäksi tavoitepainoani ja voin elää terveempänä.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Elämä on nyt toisenlaista koska pystyn liikkumaan paremmin, mieliala on virkeämpi ja selkeesti ajattelen paremmin ruokailujani ja annoskokoja sekä pyrin pitämään ruokarytmiä. Huomioin veden juontia. Närästys on jäänyt pois

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Suhtauduin hyvin epäilevästi tähän kuuriin. Kun sain kahdelta tätä kuuria käyttäneeltä hyvät suositukset, päätin kokeilla, enkä kadu. Lyhytohjelma antoi minulle motivaation jatkaa kohti kevyempää oloa ja olen nyt innoissani ja haluan jatkaa syksyllä uudelleen lyhytohjelmalla. Tavoite olisi päästä lähemmäs tavoitepainoani

Tillbaka