coach image coach image

Heippa, olen Eveliina,
Cambridge Valmentajasi

Eveliina Bah

044-572 6828

eveliina.bah@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Cambridge Ohjelmaan tutustuin ensin painonpudotuksen merkeissä. Nopea, tehokas ja opettavainen laihdutus vei mennessään, jonka jälkeen halusin auttaa myös muita saavuttamaan unelman normaalipainosta ja kouluttauduin Cambridge Valmentajaksi. Kokemusta ja ammattitaitoa on kertynyt paljon, sekä halu auttaa ja kannustaa muita jatkaa vain kasvuaan. On ilo seurata asiakkaiden onnistumisia ja yhdessä olemme luoneet mahtavia tarinoita. 

Laihdutin itse Cambridge Ohjelmalla vuonna 2012 lähes 40 kiloa, sekä sen jälkeen kahden lapsen myötä tulleet raskauskilot. Minulla on siis vahva kokemus itsellä mitä laihdutus vaatii, minkälaista elämä on ylipainoisena ja mitä elämä on kaiken sen jälkeen. Elämäntapamuutoksen ja huikean itseluottamuksen kasvun myötä kouluttauduin Cambridge Valmentajaksi, FAF Personal Traineriksi sekä ryhmäliikuntaohjaajaksi. Olen toiminut valmentajana vuodesta 2012 lähtien ja vuosien aikana seurannut ja ollut osallisena upeissa muutoksissa. Kannustan ja olen kanssasi aina alusta loppuun asti, oli tavoitteesi sitten 5 kg tai 50 kg. Tervetuloa Olariin tekemään kanssani huikea muutos kohti kevyempää sinää!

Vi lyckades!


before
after

Anya Siddiqi

"Kun täytin 50-vuotta, järjestin isot juhlat joissa monet ystäväni ottivat valokuvia ja videoita minusta. Juhlien jälkeen katselin kuvia ja videoita…"

Läs mer
before
after

Mika Oijusluoma

"Cambridgeen tutustuin ensin kun puolisoni päätti aloittaa oman laihdutuksena. Alussa kuitenkin tyydyin seuraamaan hänen muutosta sivusta, mutta helppouden tunne sai…"

Läs mer
before
after

Carola Arjatsalo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaikka olin jo pitkään tiedostanut että paino oli noussut, en siitä huolimatta ”uskaltanut” mennä…"

Läs mer