Vi lyckades!

Mika Oijusluoma

Namn: Mika Oijusluoma

Startvikt: 109kg

Nuvarande vikt: 96kg

Supporter: Eveliina Bah

Cambridgeen tutustuin ensin kun puolisoni päätti aloittaa oman laihdutuksena. Alussa kuitenkin tyydyin seuraamaan hänen muutosta sivusta, mutta helppouden tunne sai loppujen lopuksi myös minut mukaan. Olihan se toki ollut mielessä että jotain pitäisi tehdä. Olin jatkuvasti väsynyt ja kuorsaukseni sai välillä sen paremman puoliskoni nukkumaan eri huoneessa.

Cambridgessä kyllä parasta on laihdutuksen helppous. Onhan se aikamoisen kannustavaa kun paino tippui hyvin. Ohjelma oli selkeä ja sitä oli helppo noudattaa. Eipäs tarvinnut juuri itse miettiä mitä syö. Sen kun söi ohjeiden mukaan. Yksin hommasta ei varmasti kyllä mitään olisi tullut, mutta säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa olivat aina hyvä porkkana edetä seuraava viikko kunnialla. Ja onhan se aika kiva kun on ihan oikea henkilökohtainen valmentaja.

Valmennuksissa käytiin yhdessä puolisoni kanssa, ja koska meidän meno oli sen verran mahtavaa, innostui sitten oma äitinikin. Niinpä kävimme valmennuksessa säännöllisesti isommalla porukalla.

Paino tippui nopeasti, ja kaveritkin kommentoi kuinka on mies matkalla nuorentunut ja komistunut. Kyllähän se oma peilikuva miellyttää itseäänkin. Eikä ollut yhtään hassumpi fiilis mennä vaatekaupoille. Ja alkoipa kaveritkin kyselemään minulta laihdutusvinkkejä 🙂 Enpä olisi ikinä uskonut.

Laihdutus on tuonut elämään valtavasti uusia asioita. Ennen ne tuntuivat itselleni vieraalta, mutta nykyään ne ovat osa arkipäivää. Se päivä kun ruokavalioon piti lisätä marjat oli yksi oudoimpia. Enhän minä mitään marjoja syönyt. Mutta kuinkas kävikään, nyt syön niitä päivittäin.

Koska olo alkoi keventymään ja oma terveys kiinnostamaan vielä enemmän, alkoi myös liikunnan into kasvaa. Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin kuntosalille missä treenaan nykyään säännöllisesti muutaman kerran viikossa. Tulevana kesänä onpas sitä ilmoittauduttu puolimaratonille. Huh! Koen itseni nykyään terveeksi ja energiseksi. Jaksan tehdä töitä paremmin, vielä työpäivän jälkeen lähteä kuntosalille ja touhuta lasten kanssa.

Ruokarytmini on nykyään selkeä ja säännöllinen. Eipäs se niin vaikeaa ollutkaan. Harjoitusta se toki hetken vaati. Ruoka maistuu hyvälle, ja tykkään sitä itselleni ja perheelleni laittaa. Ja nyt sitten on vielä viimeisen loppusilauksen aika. Laihdutuksen kruunaa vielä Eveliinan kanssa tehtävä kunto-ohjelma. Sitten taitaa olla mies paketissa 🙂 Mutta kyllähän se komia aina pärjää!

Tillbaka