Onnistuimme!

Tiia Reis – Valmentaja Jonna Hakola

Nimi: Tiia Reis

Ennen: 98kg

Nyt: 80kg

Sparraaja: Jonna Hakola

Minulla ei koskaan ole ollut ulkonäön suhteen ongelmia, olen ollut sinut itseni kanssa. Terveyden säilyttämisen takia halusin aloittaa painonpudotuksen

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Laihduttaminen oli helppoa ja vaivatonta kun pääsi vauhtiin. Ensimmäisen viikon jälkeen mielihalut katosivat, kylläisyys oli jälleen läsnä ja oli ihanan helppoa kun olo valmiit tuotteet mitä syödä. Ennenkaikkea korvaamaton valmentajan tuki. En olisi taatusti onnistunut ilman Jonnan tukea.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Olen aina ollut jojoilija. Olen kokeillut useita nettivalmennuksia ja olen onnistunut pudottamaan max 10 kiloa, jotka ovat ennemmin tai myöhemmin hiipineet aina takaisin, usein korkojen kera.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen saanut itsevarmuutta, energiaa arkeen perheen ja töiden pariin. Nukun paljon paremmin ja jaksan liikkua todella paljon enemmän. Myös positiiviset kommentit laihtumisesta ilahduttavat mieltä. Pääsin juustokoukusta ja sokerikoukusta irti.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen oivaltanut miten täytyy syödä jos haluaa laihtua tai miten pitää syödä jos haluaa ylläpitää painoa. Osaan tehdä terveellisempiä valintoja ruokakaupassa ja kokoan lautasmallin mukaisia annoksia. Herkuttelen myös, koska se on elämää, mutta tiedän että herkuttelu ei kaada laihdutus urakkaani.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Se miten vahva ihmisen mieli on yllätti minut. Laihduttaminen oli henkisesti iso projekti, sillä täytyi vaan päättää haluta muutosta ja oli erittäin mahtavaa huomata että minä pystyn tähän. Mielenvoima yllätti minut positiivisesti ja myös negatiivisesti jos repsahduksia sattui.

Takaisin