Vi lyckades!

Tiia Reis – Valmentaja Jonna Hakola

Namn: Tiia Reis

Startvikt: 99kg

Nuvarande vikt: 78kg

Supporter: Jonna Hakola

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Halusin aloittaa laihduttamisen terveydellisistä syistä. Kaksi vuotta sitten ystävänpäivänä urakkaa aloittaessani minulla oli vielä hyvä tilanne, ettei minulla ollut mitään perussairauksia tms ja halusin voida hyvin kropassani ja jaksaa hyvin arjessa.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Koin laihdutuksen todella helppona ja sain valmentajaltani todella hyvän tuen ja tsempin matkani varrella. Välillä ateriankorvikkeet ja todella tiukka ruokavalio tuntuivat siltä, että nyt annan periksi. Mutta sitten tuloksia tuli todella nopeasti ja huomasin pystyväni siihen ja sain valmentajaltani paljon ohjeistusta. Kaikenkaikkiaan minulle laihduttaminen cambridgen avulla oli helpompaa kun aluksi ajattelin. Nopeat tulokset ja se, että samalla opettelin uutta arkea, uudenlaisia syöntitottumuksia ja löysin liikunnan ilon.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Olen tähän asti ollut jojolaihduttaja, mutta aloittaessani 2 vuotta sitten cambridgen olen sisäistänyt paljon miten saan painoni hallittua ja silti voin nauttia ruuasta, elämästä ja silti saada mahtavia tuloksia aikaiseksi. Välillä korvailen välipaloja cambridge korvikkeilla, koska ne ovat tuttuja ja turvallisia itselle, semmoinen hyvä vaihtoehto kiireiseen arkeen. Olen saanut useita oivalluksia arkeani helpottamaan ja ennenkaikkea tiedän, etttä jos joku mieltäni askarruttaa voin aina kysyä valmentajaltani apua.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen saanut painoni tippumaan, todella paljon energiaa arkeen, uudet terveelliset elämäntavat, liikun paljon enemmän. Tämän johdosta olen menossa kohti unelmaani juosta joskus maratooni. Tähän mennessä olen juossut puolimaratonin, mutta laihduttaminen ja sitä kautta kuntoni kohoaminen on mahdollistanut minulle askeleen kohti tätä haavetta. Jaksan olla enemmän läsnä arjessa ja mikä parasta; viihdyn kropassani! Terveydelliset arvot ovat myös paremmat mikä on aivan mahtava asia.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen omannut terveellisemmät elämäntavat ja liikun enemmän. Nautin arjestani nyt paljon enemmän sillä tiedän huolehtivani myös huomisen minästä tekemällä joka päivä parempia valintoja mutta silti nauttimalla elämästä.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Nopeat tulokset. Olin varautunut paljon hitaampaan tahtiin siihen miten painoni alkaa putoamaan. Tämä yllätti minut positiivisesti.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Kiitokset valmentajalle, joka on tsempannut minut paremman arjen keskelle! <3

Tillbaka