Onnistuimme!

Susanna Penttilä

Nimi: Susanna Penttilä

Ennen: 113kg

Nyt: 73kg

Sparraaja:

Tiesin että nyt paino on karannut käsistä kun Power Parkin työntekijä sanoi ”vedä vatsa sisälle” ja vaikka kuinka yritin vetää vatsaa sisälle niin en millään meinannut mahtua huvilaitteeseen. Turvakaide meni lopulta kiinni mutta kun roikuimme ylösalaisin veljentyttöni kanssa laitteessa niin pelko iski että mitäpäs jos kaide pettää ja tipumme laitteesta ylipainoni takia.

Sain tietoa Cambridgestä ja ajattelin että nyt on korkea aika aloittaa. Aloitin tasolta 1 ja se sopi minulle hyvin. Tavallista syömistä ei tarvinnut lainkaan miettiä ja ateriankorvikkeet ovat hyvän makuisia ja makuvaihtoehtoja on monia. Vaikka aloitin yksilövalmennuksessa niin olen myös osallistunut kaksi kertaa 10 pois laihdutusryhmään. Ryhmissä sai jakaa muitten kanssa kokemuksia ja sitä kautta sai myös tsemppiä omaan laihdutukseen. Kaikki Cambridge Ohjelman tasot olen käynyt useamman kerran läpi ja sillä tavalla myös saanut harjoitella enemmän tavallista ruokailua. Olin kyllä jo aikaisemmin onnistunut pudottamaan painoa mutta joka kerta painoa on tullut takaisin. Tällä kertaa ajattelen että paino ei tule tulemaan takaisin koska minulla on painonpudotuksen aikana ollut valmentaja jonka luona olen käynyt säännöllisesti laihdutusmatkan aikana ja nyt painonhallinnassa valmentajan tapaamiset jatkuvat.

40 kiloa kevyempänä elämänlaatu on aivan erilaista ja olotila on todella hyvä. Kantapään vaivat, jotka estivät minua liikkumasta ovat kokonaan poissa. Liikkumisen ilo on valtava ja kaiken näköistä metikköä on tullut kierrettyä ja nähtyä.

Moni varmasti ajattelee että Cambridge on pelkkä pussikuuri mutta tämä on niin paljon muuta. Haluan sanoa sinulle että on turha sen enempää miettiä että pitäisikö kokeilla vai ei, aloita. Tulet ihan varmasti löytämään itsellesi sopivia makuja ja sopiva taso miltä aloittaa.

Valmentajani Kajsa on ollut kannustava valmentaja ja hän ymmärtää että elämää on pakko elää vaikka ihminen laihduttaa.

Kun peloissani istuin Power Parkin huvilaitteessa en ikinä olisi uskonut että 1,5 vuotta myöhemmin tulisin osallistumaan Voice of Cambridge kisaan 40 kiloa kevyempänä!

Takaisin