Onnistuimme!

Sara Nilsson

Nimi: Sara Nilsson

Ennen: 114kg

Nyt: 66kg

Sparraaja: Johanna Gonsalves-Forss

9 kuukautta sitten minun BMI oli ylittänyt 38 (=lihavuus/vaikea liikaylipaino) – Kroppaani särki ja energiat oli täysin lopussa. 
Molemmissa polvissa lievä nivelrikko ja huomattavan ylipainon takia jopa jokapäiväinen fyysinen rasitus oli puhdasta kipua, välttelin esim. lapsien lelujen etsimistä huonekalujen alta ja portaiden kiipeämistä yläkertaan, sillä jokainen askel tuntui puukotukselta polviin.
Tiesin, että minun pitäisi tehdä jotain asian eteen ja yritin muuttaa tapojani yksin. Motivaatiota ei ollut riittävästi, olin liian mukavuudenhaluinen ja liian tottunut peilikuvaan ymmärtääkseni totuuden.  
Olin aiemmin ennen lapsia, käyttänyt Cambridge Ohjelmaa ja tiesin, että se on joka toimii minulle, joten se saa olla minun pelastukseni.


Nyt tarvitsin vain hieman enemmän motivaatiota voidakseni ottaa askeleen ja aloittaa laihdutusmatkan. Yhtäkkiä olin siellä Cambridgen hienoissa tiloissa Pietarsaaressa ja varasin aikaa valmennukseen. Vau! Ja tästä alkoi laihdutusmatkani. 
Tänään olen uskomattoman onnellinen siitä, että vihdoin olin valmis ottamaan tämän askeleen! 
Saavutin jotain,  jonka ajattelin olevan mahdollista vain muille. 
-48kg ja täysin uusi kroppa, jota minulla on vielä vaikea tunnistaa . Nyt näytän siltä ​miltä ajattelin,  että vain muut voivat näyttää. 
Polvikipu on melkein mennyttä ja tänään voin jopa juosta ilman fyysistä kipua. 
Olen niin kiitollinen tästä matkasta ja kaikesta valmentajani ja muiden kannustavien tuesta. 
Ja hienoa laihtumismatkallani on, että voinkin innostaa muita terveellisempiin elämänmuutoksiin, se tuntuu arvokkaalta.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Takaisin