Helena-hero

Painonpudotus sujuu kuin tanssi

Helena Ahti-Hallberg pudotti ohjelmamme avulla lähes 10 kiloa!

bars-hero

Herkullista, maukasta ja 100 % ravitsevaa

Tutkitusti ravinteikkaat ateriankorvikkeemme sisältävät kaiken tarpeellisen.

Jarmo-hero

Ota askel kohti kevyempää elämää

Meidän kanssa laihdutus on tehokasta, helppoa ja jopa kivaa!

Miksi juuri One 2 One dieetti?

Juuri sinulle sopiva dieetti

Henkilökohtaisesti sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi suunniteltu ohjelma.

Herkulliset tuotteet

Maukkaat ja ravinteikkaat ateriankorvikkeemme sisältävät kaiken tarpeellisen.

Laihdut helposti ja nopeasti

Sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita ja me hoidamme loput. Laihdut nopeasti, mutta turvallisesti.

Pysyviä tuloksia

Ohjelmissa keskitytään alusta saakka siihen, että saavutetut tulokset jäävät pysyväksi.

Valmentaja tukenasi

Sinun ei tarvitse selvitä yksin. Valmentajasi tukee ja kannustaa koko dieetin ajan.

Etänä tai livenä

Valmentajasi on tarvittaessa tukenasi myös etäyhteyksien avulla.

Ohjelmat

Ohjelmiemme avulla laihdut helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki ohjelmamme on suunniteltu yhdessä ammattilaisten kanssa ja laihtuminen tapahtuu takuuvarmasti tehokkaasti ja turvallisesti. Valikoimastamme löytyy sopiva dieetti juuri sinulle, halusitpa tiputtaa muutaman kilon tai muutaman kymmentä kiloa. Ohjelmista löytyy vaihtoehto myös kuntoilusta kiinnostuneille sekä suosittu ratkaisukeskeiseen terapiamuotoon perustuva motivaatio-ohjelma, joka on kehitetty yhdessä Ben Furmanin kanssa. Valmentajamme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan ohjelman, joka vastaa parhaiten juuri sinun tavoitteisiisi.

 • Lyhytohjelma

  Lyhytohjelma on tehokas tapa karistaa vähintään 5 kg. Nopea laihdutus on helppoa, motivoivaa ja kivaa! Neljässä viikossa saat tiedon siitä, miten ohjelmamme ja oma kehosi toimii. Lyhytohjelma sisältää yhteensä 6 valmennustapaamista joko etänä tai livenä. Oma valmentajasi paitsi kertoo myös näyttää sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää. Tulet näkemään, että myös sinä laihdut. Aineenvaihdunta ei ole mennyt “rikki”. Lyhytohjelma sopii loistavasti myös korjausliikkeeseen, jota me kaikki tarvitsemme onnistuneessa painonhallinnassa. Sillä hoituu myös kiinteytyminen, koska se puree hienosti myös viimeiseen viiteen kiloon.

 • Kymppi pois -ohjelma

  Halutatko laihtua 10 kiloa? Kymmenen viikon ohjelmalla saat valmentajaltasi uudet ohjeet ruokavalioon joka toinen viikko. Ehdit tutustua käsitteeseen kalori konkreettisella tavalla ja nauttia siitä, että oivalluksiin ja oppimiseen on tarpeeksi aikaa. Ruokaohjeiden lisäksi saat harjoitteita myös ajatustesi muokkaamista. Alussa ketoosi tuo pirteyden ja hyvän yöunen ja lopussa huomaat haluavasi terveellistä ruokaa. Kymmenessä viikossa näet selkeitä tuloksia ja saat nauttia ihanasta energiapotkusta ja selvästi kevyemmästä kropasta.


  Lue Lisää
  Jarmon Kymppi
  Tikin Kymppi
  Ringan Kymppi • Tasaviikko-ohjelma

  Jos pidät siitä, että asiat eivät muutu liian usein, on tasaviikkolaihdutus oiva ohjelma sinulle. Tällä ohjelmalla pysyt samalla tasolla yhtä monta viikkoa. Ohjelmalle on ominaista, että paino putoaa todella vauhdikkaasti alussa ja hitaammin loppua kohden. Siksi tämä ohjelma sopii sinulle, joka haluat nopeita tuloksia alkuun, mutta kuitenkin aikaa harjoitella syömiseen liittyviä valintoja tarpeeksi pitkään. Kaikkilla tasoilla harjoitellaan ruokaan, ajatuksiin ja käyttäytymiseen liittyviä asioita. Kaloritaulukko tulee tutuksi, mutta ei orjuuta sinua.

 • Tasakilo-ohjelma

  Tasakilo-ohjelma sopii sinulle, joka haluat pitää jännityksen yllä siksi, että et etukäteen tiedä MILLOIN saat ottaa käyttöön seuraavan ruokavalio-ohjeen. Suunnitelma on valmiina, mutta siirtymishetki pitää jännityksen yllä. Ohjelman alussa paino putoaa todella nopeasti ja siksi olet lyhyemmän aikaa alemmilla tasoilla. Ohjelmassa laihdutat yhtä monta kiloa jokaisella taso-ohjelman tasolla. Jokainen taso opettaa sinulle painonhallinnan avaimet. Jokainen ohjelma tuo takuulla mahtavat tulokset.

 • Kunto-ohjelma

  Cambridge Kunto-ohjelman perusidea on kiinteytyminen, rasvanpoltto, ryhdin parantaminen ja kehon muokkaus. Sillä sulatetaan viimeiset, pinttyneet kilot. Kunto-ohjelmaan kuuluu liikkeitä ja harjoitteita, jotka tekevät vyötäröstä kapean, ryhdistä loistavan ja koko vartalosta toimivan. Jokaiselle viikolle on omat harjoitteet. Tulokset näet valokuvista, joita otetaan poikkeuksellisen usein. Kuvista näet SELVÄSTI, mitä lyhyessä ajassa saa aikaan oikeilla harjoitteilla. Tämä ohjelma tehdään vasta siinä vaiheessa, kun painosi on pituus-100. Se on laihdutusmatkasi loppukiri. CKO sopii loistavasti sinulle, joka olet aiemmin kokenut itsesi liian laihaksi laihdutukselle.

 • Motivaatio-ohjelma

  Tämä on ryhmässä toteutettava ohjelma, joten saat runsaasti vertaistukea oman valmentajasi ohjeiden lisäksi. Nimensä mukaisesti pääfokus on motivaatiotekijöiden löytämisessä, kasvattamisessa ja säilyttämisessä. Ryhmässä on maksimissaan 8 henkilöä, käsittelette jokaisessa tapaamisessa ennalta annettua teemaa ja saat luonnollisesti myös kotitehtäviä. Ohjelma on tehty yhdessä psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti Ben Furmanin kanssa se perustuu ratkaisukeskeiseen terapiamuotoon. Ratkaisukeskeisen lähestymistavan elementtejä on jokaisessa ohjelmassamme.

 • Detox

  Detox parantaa vatsan terveyttä, unta, liikuntaelimistöä ja pirteyttä. Ohjelma sopii loistavasti mm. antibioottikuurin, vatsataudin tai joulun jälkeen. Elämässämme on myös hetkiä, jolloin ylensyönti on aiheuttanut huonon olon. Detox toimii loistavasti hyvän olon, kontrollin ja kurin palauttajana. Monet urheilijat tekevät tämän tai jonkun muun lyhytohjelmistamme päästäkseen kilpakuntoon. Tällaisia urheilijoita ovat esim. moottoriurheilijat, nyrkkeilijät, fitnessurheilijat ja ratsastajat. Detox kestää kuukauden. Piristävän tehonsa takia Detox sopii erityisesti marraskuulle.

accordion image

Mikä ohjelmistamme sopii sinulle?

Aloita testi

Onnistuimme

Tuotteet

Suussa sulavat ateriankorvikkeemme on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja ne sisältävät tutkitusti kaiken mitä tarvitset monipuoliseen ruokavalioon. Tuotteiden ravintoaineet ovat oikeassa suhteessa toisiinsa ja myös hyvin imeytyvässä muodossa. Tuotteitamme käytetään yli 20 maassa ympäri maailman ja Suomessakin yli 52.000 laihduttajaa on maistellut yli 20 eri makua jo vuodesta 2004. Minimimäärään kaloreita on saatu mahtumaan maksimimäärä ravintoaineita!

Löydä valmentaja

FAQ